Obavijesti

News

Komentari 181

Provalnik nasrnuo na policajce nožem: Ozlijedio je četvoricu

Provalnik nasrnuo na policajce nožem: Ozlijedio je četvoricu
3

Na kraju su ga "smirili" tako što su pucali iz službenog oružja. Muškarac je pogođen u nogu i prebačen u bolnicu. Sve se inače odigravalo u Teslinoj ulici na Spinutu...

VIDEO

Pokušaj provale u najobičniju trafiku sinoć je grdno pošao po zlu u splitskoj Teslinoj ulici. Policija je dobila dojavu o dvojici koji "rumbavaju" kiosk te su ih zatekli u mirnoj spinutskoj ulici, odakle je dvojac odmah dao petama vjetra.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:58

Uhićenje stotinjak metara dalje je pak prošlo puno teže. Epilog: jedan policajac teže ozlijeđen (slomio je ruku u potjeri), trojica lakše ("provalnik" ih je porezao nožem), a naoružani kradljivac je pogođen s dva metka u nogu, jer ga drugačije nisu mogli smiriti!

U akciju su krenuli oko dva sata ujutro, no vidjeli su ih susjedi i pozvali policiju. Provalnici su se dali u bijeg kada su vidjeli patrolu, no ubrzo su trojica policajaca sustigli jednog od muškaraca, koji je izvukao nož. Policajac ga je prvo upozorio, a zatim i ispalio jedan hitac u zrak, no 30-godišnjak je nastavio lamatati nožem i napadati policajce. 

Trojicu je dakle porezao, čak i ranjen s dva metka (prostrjelne rane potkoljenice) nije se smirio, no na koncu su ga nekako savladali. Drugi je pak nastavio trčati, sustigli su ga nešto dalje, a u potjeri za drugim provalnikom jedan policajac je slomio ruku.

Očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva Žarko Štrbac uz asistenciju policijske ekipe za očevide, dok je ustrijeljeni 30-godišnjak zadržan u bolnici. Četvorici policajaca je pružena liječnička pomoć, a drugi muškarac je priveden u policijsku postaju. 

Neslužbeno doznajemo kako su obojica odranije poznati po raznim kaznenim djelima, među kojima je bio i napad na policajca – motorom!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije