Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policajci u terencu po šumi su tražili migrante pa se prevrnuli

LAKŠE SU OZLIJEĐENI: Otpušteni su nakon pružene liječničke pomoći, potvrdila nam je i glasnogovornica PU Ličko-senjske Maja Brozičević. Vozač je alkotestiran te je rezultat bio negativan

Dvojica policajaca splitsko-dalmatinske PU lakše su ozlijeđeni na području Plitvičkih jezera kada se prevrnuo službeni terenac kojim su patrolirali u potrazi za ilegalnim migrantima.

Do nezgode je došlo u četvrtak oko 18,40 sati kod mjesta Ponor Korenički. Land Rover Defender se prevrnuo kada je vozač skretao s makadamskog puteljka na livadu. Iako neprikosnoven među takvom vrstom vozila po terenskim sposobnostima, i za Defendera vrijede granice fizike. Srećom, u prevrtanju su policajci prošli bez ozbiljnijih posljedica po zdravlje.

- Dvojica policajaca iz splitske PU koji su na područje naše Policijske uprave stigli zbog ispomoći u poslovima zaštite državne granice prebačeni su bolnicu u Gospiću gdje su im konstatirane lakše ozljede. Otpušteni su nakon pružene liječničke pomoći - potvrdila nam je i glasnogovornica PU Ličko-senjske Maja Brozičević. Vozač je alkotestiran te je rezultat bio negativan. Kako je do nezgode došlo na nepristupačnom terenu, ne na prometnici, slučaj se službeno vodi kao nesreća na radu pa je obaviješten i inspektor zaštite na radu.
 

Komentari (33)
  • a ludi rusi koriste ladu nivu kao terenca!

    9. 11. 2018,   19:07
  • . Iako neprikosnoven među takvom vrstom vozila po terenskim sposobnostima, i za Defendera vrijede granice fizike./// A vi stvarno ocekujete da jos i fiziku znaju ...vic godine !

    9. 11. 2018,   15:30
  • A lijepo ja pišem da se osnuju hrvatski rendžeri koji će na konjima čuvati granice Republike Hrvatske.

    9. 11. 2018,   15:52