Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policajcu motocikl nije htio upaliti, pa su ga pogurali

None Foto: I.S. 3

Nakon lakšeg sudara u Zagrebu policajac je osigurao mjesto nesreće. Kada su došli kolege, htio je krenuti dalje, ali njegov motor se "pobunio"

Mitsubishi Colt zaustavio se na pješačkom prijelazu na Medveščaku kraj Belostenčeve kako bi propustio pješake. U njegov stražnji dio bez kočenja se zabila Kia. Kia je srušila i prometni znak. Srećom, nitko nije ozlijeđen, prepričao nam je lakšu prometnu nesreću naš čitatelj I.S. koji je u nedjelju oko 16 sati snimio oštećena vozila i policajca na motociklu.
- Policajac na motociklu zatekao se ondje. Bio je na mjestu prometne nesreće sve dok kolege iz prometne policije nisu preuzele uviđaj - rekao nam je I.S. To je bilo sve do 16,50.
- Potom je sjeo na motocikl. Kanio je krenuti, ali motor se nije palio. Priskočila su mu dvojica građana. Jedan od njih je vozač Colta u koji se zabila Kia - rekao nam je čitatelj I.S. Policijski motor su na kraju uspješno upalili, a policajac je otišao.

Komentari (1)
  • a poanta svega je da je bila prometna nesreća pa ako već nitko nije ozlijeđen onda malo da ubacimo i to kako policajcu nije htio upaliti motor. bolje da si i ti otišao gurati nego što si odmah uzeo mobitel i počeo slikati.

    21. 9. 2009,   16:36