Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policajka ušla u krivi stan pa ubila muškarca koji tamo živi

None Foto: Facebook

Policajka (26) je u četvrtak nakon posla ušla u stan u Dallasu u kojem je, u vlastitom stanu, bio 26-godišnjak. Kad ga je ugledala, u njega je ispalila hitac od kojeg je ubrzo preminuo u bolnici

Policajka iz Dallasa poslana je na prisilni godišnji odmor dok se ne razjasni zbog čega je, misleći da ulazi u vlastiti stan, upucala 26-godišnjeg muškarca koji je bio u - svojem domu. 

Policajka (26) je u četvrtak nakon posla ušla u stan u Dallasu u kojem je, u vlastitom stanu, bio 26-godišnjak. Kad ga je ugledala, u njega je ispalila hitac od kojeg je on, unatoč brzoj intervenciji hitne pomoći, ubrzo preminuo u bolnici. 

Istražiteljima je rekla kako je mislila da je ušla u svoj stan. Ona nije ozlijeđena. Njezin je stan, prenosi Reuters, u istom stambenom kompleksu, ali na drugom katu. 

St. Lucia Times, novine karipskog otoka Saint Lucia, objavile su kako je ubijeni mladić Botham Shem Jean, inače sin bivšeg državnog tajnika te otočne zemlje. Policija u Dallasu nije potvrdila identitet ubijenog.

Komentari (76)
  • Dobro ide onaj vic: "Dovela žena sina u policiju i kaže: "Želim da moj sin bude policajac!" "A zašto gospođo?" "Pa, zato što je glup". "Morate to dokazati!" Žena na to reče malome: "Sine, idi vidi da li je mama vani!" Dijete otrči van, a policajac će na to: "Pa, stvarno je glup, mogao je vidjeti kroz prozor!"

    7. 9. 2018,   21:59
  • Koliko je sati odradila prije završetka smjene kad je bila toliko out i da nije skužila da je ušla u tuđi stan? Bilo je otključano? I zar se oružje može potezati tek tako na nenaoružanu osobu, iako misliš da si u svojem domu..? Čisto sumnjam...

    7. 9. 2018,   21:21
  • E da oce uci u nas sabor...

    7. 9. 2018,   21:23