Obavijesti

News

Komentari 107

Policajku pipao šef: Njega sud pustio, ona mora platiti trošak

Sutkinja općinskog suda pohotnog je policajca, koji je negirao optužbe podređene kolegice, oslobodila iako je utvrdila da su izjave žrtve točne. Policajka je na kraju odustala od tužbe

VIDEO

Policajka je prijavila šefa jer ju je pipao i nudio joj seks. Sud ga je pustio jer se to “dogodilo samo jedanput”, a to, naveo je sud u obrazloženju, “nije kažnjivo”.

Dok su se tijekom noći na 23. veljače 2016. nalazili na nadzornom punktu na graničnom prijelazu na istoku zemlje, mladu policajku njezin je šef seksualno uznemiravao. Otac četvero djece upucavao joj se, dirao ju je, pokušao ju je poljubiti iako se opirala. Nudio joj je spolni odnos i vulgarno komentirao.

- U jednom trenutku mi je rekao da bi bilo dobro da radim, dobivam dnevnicu i j…. se u isto vrijeme - rekla je na sudu žrtva sad umirovljenog šefa.

Sutkinja općinskog suda pohotnog je policajca, koji je negirao optužbe podređene kolegice, oslobodila iako je utvrdila da su izjave žrtve točne.

- S obzirom na to da je tijekom postupka nesporno utvrđeno da se u ovom konkretnom slučaju radi o samo jednom događaju, koji se dogodio 22/23. veljače 2016., proizilazi da se postupanjem okrivljenika kritične zgode nisu ostvarili elementi kaznenog djela nego eventualno prekršaja - obrazložila je sutkinja.

Policajka je na kraju odustala od žalbe te će morati platiti troškove kaznenog postupka u paušalnom iznosu od 800 kuna kao i nužne izdatke okrivljenika te nužne izdatke i nagradu njegova branitelja. Index navodi kako je riječ o 6000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca