Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija čuvala mladoženju da ga ne ubije otac mlade

None Foto: Glhotels

Roditelji Kate Prpić maštali su da im kći bude manekenka. Katinom odabraniku Ivanu Kolaku su prijetili, a netko je na mladića i zapucao u Berlinu

Ivan Kolak (23) i Kata Prpić (20) iz Berlina u subotu su se vjenčali u rodnom Roškom polju kraj Tomislavgrada. Svatove je, na zahtjev Interpola, čuvala policija iz Tomislavgrada. Naime, mladenkini roditelji protivili su se vjenčanju, a nesretnog mladoženju navodno je u Berlinu netko pokušao ubiti. Mladoženjin brat tvrdi kako je mladenkin otac unajmio profesionalnog ubojicu da smakne Ivana. Srećom, vjenčanje je prošlo mirno i bez većih izgreda. Katini roditelji došli su na vjenčanje s nakanom da ga upropaste, no Ivanova rodbina ih je otjerala. Odmah su se vratili u Njemačku.      
- Mladenci su sad otišli u Međugorje. I cura i momak su na svom mjestu, vole se i sretni su, tako da neću ulaziti u detalje obiteljske svađe. Ne tiče me se, to je njihova stvar - rekla je susjeda Šimić.
Ni ostali mještani nisu bili razgovorljivi, no doznajemo da se Kata u Berlinu bavila manekenstvom, te da se njezin otac nadao kako će ondje ostvariti karijeru. Nije mogao podnijeti da mu se kći zaljubila i odlučila vjenčati sa svojim odabranikom.
Obje obitelji žive u Berlinu, a i mladi bračni par bi se uskoro trebao vratiti u Njemačku. Nitko od njih nije se javljao na telefone, a rodbina s kojom smo uspjeli stupiti u kontakt pravdala se da ništa ne zna o slučaju.

Komentari (2)
  • hercegovacki romeo i julija)))))

    13. 8. 2008,   16:55
  • umjesto da bude sretan sto nece biti manekenka i sve ono sto ide uz to....

    13. 8. 2008,   20:05