Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija ga dva puta zaustavila: Oba puta je vozio alkoholiziran

Zbog prekoračenja brzine od 31 kilometar na sat u naselju Greda nedaleko Siska policija ga je zaustavila u srijedu oko 23 sata, kada mu je alkotestom izmjeren 1 promil alkohola u krvi

Pijanog 42-godišnjeg vozača u samo dva i pol sata policija je dva puta zaustavila na sisačkom području, a drugi put ga je pritvorila i zadržala u postaji do otriježnjenja.

Zbog prekoračenja brzine od 31 kilometar na sat u naselju Greda nedaleko Siska policija ga je zaustavila u srijedu oko 23 sata, kada mu je alkotestom izmjeren 1 promil alkohola u krvi.

Provjerom je utvrđeno da ga je samo dva i pol sata ranije, također na sisačkom području, policijska ophodnja zaustavila i i izmjerila mu 1,17 promila.

Tada je i isključen iz prometa te je odveden u policijsku postaju do otriježnjenja.

Uz optužni prijedlog doveden je na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.

Komentari (8)
  • znači zaustavili su ga sa 1,17 promila i pustili dalje da vozi? tko bi onda bio kriv da je nakon toga tako pijan skrivio nesreću, policija ili on?

    4. 4. 2019,   14:54
  • Dok nekog ne ubije tako pijan samo ga puštajte.

    4. 4. 2019,   15:33
  • to znači da cilj nije prevencija nego uzimanje love jer da je cilj prevencija nakon prvog zaustavljanja bi ga priveli, a ne pustili dalje. U Njemačkoj ti odmah oduzmu vozačku i godinu dana moraš tjedno na vađenje krvi, jednom u toj godini neka ti nađu alkohola, doživotno oduzimanje vozačke i uz obavezno liječenje od alkohola

    4. 4. 2019,   14:26