Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija hvata muškarca koji po gradu traži ženinog ljubavnika

Nakon što mu je žena priznala da ga vara i s kim muškarac ju je ubo nožem, nakon čega je sjeo u auto i krenuo u potragu po Beogradu. Njega sad hvata policija

Interventna policija od 15 sati juri Beogradom za muškarcem koji u Opel Corsi traga za ljubavnikom svoje žene, piše Blic.

Muškarac je u obiteljskoj kući vezao suprugu, tukao je i ubo nožem. Tražio je da mu prizna da ima ljubavnika,a onda i njegovo ime. Nakon priznanja je uzeo pištolj, otišao iz kuće i pokušao ukrasti auto susjedi. Ona se uspjela oduprijeti nakon čega je napadač izvadio pištolj i pucao u ženu, te je pogodio u kuk. Prebačena je u bolnicu. 

Muškarac je nakon toga ukrao automobil Opel Corsa s kojim se uputio u potjeru za ženinim ljubavnikom, a policiju je o svemu obavijestio njegov sin, a ne supruga kako su mediji na početku izvijestili. Policiju je nazvao nakon što je u kući zatekao ranjenu majku koja mu je objasnila što se dogodilo. 

Izvor iz MUP-a Srbije za Blic je rekao kako muškarac traži supruginog ljubavnika kako bi ga ubio, a u trag mu pokušavaju ući pripadnici interventne policije. 

Komentari (121)
  • super, još kad bi imali live stream bilo bi predivno...

    29. 4. 2013,   17:32
  • bjež mujo bjež!

    29. 4. 2013,   17:28
  • ko ce prije policija ili nabrijani muz, trebali bi kladionicu otvorit

    29. 4. 2013,   18:19