Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija i Hitna došli u zgradu u Puli pa zatekli krv na stubištu

None Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Muškarac (44) je prevezen u pulsku bolnicu na daljnju obradu. Izmjereno mu je 1,25 promila. Policija će utvrditi što se dogodilo u zgradi gdje su već ranije intervenirali zbog dojava o nasilju

Sve je bilo puno krvi, a meni policija zbog očevida nije dala u kafić da uđem sigurno dva sata. Ne znam točno što se dogodilo, samo ono što sam čuo, da je muškarac ozlijeđen. Neki kažu da je pao pijan pa se ozlijedio, a drugi pak špekuliraju da je 'radio' nož. Ne znam ništa više. Oprao sam svu krv ispred svog lokala, a u toj zgradi u kojoj se sve dogodilo, koja je odmah pored kafića ima puno podstanara, pa pretpostavljam da je i on podstanar i da mi je čest gost u lokalu. Trenutno ne znam o kojem se stanaru radi. Bilo je jako puno krvi posvuda pa pretpostavljam da je teško ozlijeđen, rekao je vlasnik kafića u naselju Stoja na adresi Jeretova gdje se u utorak ujutro odigrao prava drama.

Naime, pulska je policija dobila dojavu o padu muškarca u stambenoj zgradi u Jeretovoj ulici u Puli. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je 44-godišnji srbijanski državljanin uslijed alkoholiziranosti (1,25 promila) pao te se teško ozlijedio.

Pomoć mu je pružena u pulskoj bolnici gdje je zadržan na liječenju. Na adresi ispred ulaza i zgradu kao i na ulaznim stepenicama još ima tragova krvi i to na više mjesta, a stanari kažu kako nisu ništa čuli.

Neslužbeno doznajemo da je muškarac teško ozlijeđen. S pulske hitne pomoći doznajemo da su poziv primili u 6.25 sati da muškarac krvari iz noge i iz glave. Odmah su izašli na mjesto događaja te ozlijeđenog muškarca prevezli u bolnicu na daljnju obradu. 

Komentari (1)
  • sad će naje*at svi stanari te zgrade jer se nisu potrudili spriječiti da on padne :)

    10. 9. 2019,   15:46