Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija lovi bjegunca: Iskočio im iz auta i otrčao prema brdu

None Foto: Požega.eu 3

Zatvorenik je iskočio iz auta i pobjegao kroz privatno dvorište te otrčao je u brdo.najvjerojatnije je pobjegao prema području naselja Laze Ćosine, Komušinu i Laze Vasine

U tijeku je lov na bjegunca koji je pobjegao iz policijskog automobila dok su ga prevozili iz Slavonskog Šamca u istražni zatvor u Požegi zbog kaznenog djela kojeg je počinio izvan Hrvatske, a uhvaćen je na graničnom prijelazu, javlja Požega.eu.

Riječ je o muškarcu srednjih godina, krupnije građe koji je najvjerojatnije pobjegao prema području naselja Laze Ćosine, Komušinu i Laze Vasine, neslužbeno saznaje spomenuti portal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako neslužbeno saznajemo bjegunac je počinio kazneno djelo bez elemenata nasilja stoga policija nije pozvala građane na pojačani oprez. 

Na ulicama Požege primjetno je više policijskih vozila i patrola, ali bez dugih cijevi. 

Policajci su na semaforu u Vidovcima umjesto prema istražnom zatvoru krenuli prema gradu. Shvatili su pogrešku pa su planirali su okrenuti automobil ispred ulaza u jednu privatnu kuću i vratiti se prema istražnom zatvoru. U tom trenutku zatvorenik je iskoristio gužvu, iskočio iz auta i pobjegao. Kroz privatno dvorište otrčao je u brdo, piše Požega.eu.

POGLEDAJTE VIDEO:


Glasnogovornica PU požeško-slavonske odgovorila je samo da policijski službenici u jednom slučaju imaju pojačano postupanje.
 

Komentari (129)
  • Sad ćemo vidjeti u kakvoj su kondiciji naši organi gonjenja.

    9. 7. 2016,   20:01
  • Nasa policija je samo za postavljanje radara. Za drugo nisu.

    9. 7. 2016,   21:22
  • A muskarcu skrivate cijenjeno ime, smije li se znati zasto?

    9. 7. 2016,   20:26