Obavijesti

News

Komentari 30

Policija mu je oduzela pištolj pa se popeo na krov: 'Ja ne idem!'

Policija mu je oduzela pištolj pa se popeo na krov: 'Ja ne idem!'
9

Slavonski Brod: Mladićeva majka odvezena je na ispitivanje nakon što se posvađala sa svojim 25-godišnjim sinom. On je nakon svađe počeo mahati pištoljem i popeo se na krov. Policija ga je odvela

VIDEO

Krenuo sam na kavu kod susjeda i vidio policijski kombi i tri policijska auta. Policija je trčala na sve strane, neki su čak imali pancirke. Pogledao sam malo bolje i shvatio da su došli zbog mladića (25) kojeg sam površno poznavao, viđao sam ga u kvartu. Popeo se na krov i vikao da neće izaći iz kuće. Uskoro su se okupili svi susjedi pa sam čuo razne priče. Tvrdili su da ga je policija svladala u dvorištu i oduzela mu pištolj s kojim je mahao, a on je potom otrčao u kući i sad je, eto, na krovu. 

Kriza koja je trajala u kući u Slavonskom Brodu više od dva sata je završila kad je policija odvela mladića, koji, kako neslužbeno doznajemo, ima psihičkih problema.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Sve je navodno započelo oko 14 sati nakon što se mladić posvađao s roditeljima. Svi smo šokirani jer je on bio stvarno miran i nikad policija nije dolazila u njihovu kuću. Nismo mislili da je problematičan, no priča se da u zadnje vrijeme ima problema s drogom. Možda je to bio okidač za ovakvu scenu. Vidio sam i kako mu policija majku odvodi na ispitivanje, rekao je Zoran Toto (22) u čijem se susjedstvu u Slavonskom Brodu u ponedjeljak popodne odigravala ova drama.

Policija je zatvorila sav promet za vozila i pješake u Ulici Eugena Kvaternika. Djelatnici policije su u pancirkama. 

- Nitko ne smije prići, djelatnici policije su pod pancirkama, policija upozorava sve da ima oružje - javili su čitatelji SBplus-a.

Izvanredno stanje potvrdila je i policija. 

- Jedan građanin se zatvorio u kuću, djelatnici policije izašli su na teren. Radi mjera predostrožnosti osigurali su cijelo područje te se utvrđuju okolnosti događaja  - rekao je Stjepan Kukura, policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske. 

Prema neslužbenim informacijama, policija je iz kuće izvukla ženu koja se prvo opirala, a zatim je odvezena policijskom vozilom, najvjerojatnije na ispitivanje. 

Susjedi tvrde da su svađe česte u toj kući, a navodno je muškarac koji tamo živi sklon opijatima i alkoholu. Policija se oko toga još uvijek nije oglasila. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.