Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija nagradila 15 savjesnih vozača u Puli: Stali na prijelaz

None Foto: MUP

Policijska uprava istarska čestitala je nagrađenim vozačima i još jednom zahvalila sudionicima u prometu koji su podržali ovu preventivnu akciju, te ujedno pozvala građane i turiste da se kulturno i ljubazno ponašaju

U cilju povećanja sigurnosti pješaka u prometu, Postaja prometne policije, Grad Pula i Turistička zajednica grada, zajedno su sa  Autoklubom Pula-Rovinj 17. lipnja organizirali Dan ljubaznosti u prometu.

Nakon provedene akcije, odabrano je 15 savjesnih vozača, koji su se zaustavili ispred pješačkog prijelaza i propustili pješake, te su im četvrtak u prostorijama Turističke zajednice grada Pula uručene prigodne nagrade. Savjesnim vozačima nagrade su uručili pomoćnik načelnika prometne policije Pula za preventivu cestovnog prometa Mario Novački, direktorica Turističke zajednice grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj i tajnik Autokluba Pula-Rovinj Marčelo Mohorović.

Policijska uprava istarska čestitala je nagrađenim vozačima i još jednom zahvalila sudionicima u prometu koji su podržali ovu preventivnu akciju, te ujedno pozvala građane i turiste da se kulturno i ljubazno ponašaju u prometu kako bi to postalo dio naše svakodnevnice. Naravno i kako bi se povećao osjećaj sigurnosti na pulskim prometnicama, odnosno kako bi se svi osjećali sigurnije i ugodnije u gradu.

Tema: Hrvatska

Komentari (2)
  • Sto ce mo jos docekat u 21. stoljecu, ovo je drustvo toliko postalo licemjerno da bi se svijetski znanstvenici koji se bave drustvenim problemima trebali zabrinut u kakvom problemu je svijet. Jesmo li dotakli dno dna gdje usred dana treba sa svijecom trazit nekog normalnog i postenog pa ga nagradit da bude primjer svim ostalim postenim, koji zive i rade posteno, placaju sve svoje racune od posteneno zaradenog, ne diraju nikoga, postivaju zakone cak i stanu na pjesackom prelazu oznacenom i neoznacenom da pjesak prede ulicu. Drugovi kako god to je gradanska duznost svih da se svi pridrzavaju nametnutih i drustvenih zakona onda nam nebi trebala policija, politicari i ostali da tumace te zakone jer oni postoje od kad je god covjecanstva znalo se sto je normalno a sto nenormalno jer su to ucili sve dok su bili novorodencad.Jesmo li toliko zalutali da smo otisli u suprotnom pravcu, pa sto je normalno postalo rijetkost i nenormalno.

    28. 6. 2019,   18:25