Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija našla ukradeni kombi, bjeguncu (33) nema ni traga

None Foto: Policija/Mihael Hnatyšyn

Samir Kuduzović (33), za kojim se traga od subote kad je pobjegao policajcima iz službenog vozila, najvjerojatnije se više ne nalazi na području PU požeško-slavonske

Kako doznajemo bjegunac Samir Kuduzović (33), za kojim se intenzivno traga od subote kad je pobjegao policajcima iz službenog vozila dok su ga iz Slavonskog Broda prevozili u ekstradicijski pritvor u Požegu, najvjerojatnije se više ne nalazi na području PU požeško-slavonske.

Naime, bijeli kombi Volkswagen Transporter registarskih oznaka PŽ-325-BI koji je, pretpostavlja se, Samir ukrao s parkirališta u Osječkoj ulici u Jakšiću u noći s nedjelje na ponedjeljak, pronašli su na području općine Drenovci koju obuhvaća PU vukovarsko-srijemska. Vozilo su, potvrdila je policija, nakon obrade vratili vlasniku.

Iako je za bjeguncem, kojeg traži Slovenija zbog teške krađe, četiri dana tragalo veći broj policajaca potraga dosad nije dala rezultata. Požeški policajci Samira su tražili u brdima i šumi u selima Laze Ćosine i Laze Vasine, a češljali su i teren u selima Rajsavac, Cerovac i Jakšić. U potragu su se uključili i građani koji su zvali policiju s dojavama da su bjegunca vidjeli na tim područjima no nekako je uspio izbjeći policijske patrole.

Kako je ranije navela policija, Samir je visok 175 centimetara, srednje je tjelesne građe, kratke crne kose te je u trenutku bijega na sebi imao crvenu majicu kratkih rukava i donji dio tamno plave trenirke. U policiji pozivaju građane da ukoliko primijete osobu koja odgovara Samirovu opisu o tome žurno obavijeste policiju na broj 192 ili se jave s informacijama u najbližu policijsku postaju.

Komentari (19)
  • da nije otišao u Malinsku?

    12. 7. 2016,   13:40
  • Aha nazoveš policiju onda te oni lijepo pitaju ime prezime ime oca djevojačko prezime majke zanimanje gdje si bio '91 zašto misliš da si ga vidio i drugi dan u novinama svi tvoji podaci

    12. 7. 2016,   15:36
  • Ovoga bi prije članovi grupe TNT uhvatili nego policija.

    12. 7. 2016,   13:35