Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bježao policiji s pet migranata u Audiju pa se zabio u ogradu

None Foto: Riječan.in 6

Vozač je u crnom Audiju prevozio migrante i nije htio stati policiji. Uslijedila je bjesomučna potjera. Nakon što se zabio u ogradu vozač je pokušao pobjeći pješice, ali su ga uhvatili

Filmska potjera i danas na cesti Čavle-Orehovica-Rijeka. Policija je s upaljenim rotirkama krenula za crnim Audijem bosanskohercegovačkih registarskih oznakama koji se nije zaustavio na njihov znak.

Vozač je prevozio migrante prema slovenskoj granici, javlja portal Riječanin.

Foto: Riječan.in

Uslijedila je bjesomučna potjera tijekom koje je policija svojim vozilima prisilila vozača Audija da se zabije u ogradu. Vozač je pokušao pobjeći potrčavši cestom, ali su ga policajci sustigli, dok su se migranti koje je krijumčar vozio prema slovenskoj granici, posjedali uz rub ceste.

Tijekom jurnjave oštećen je Ford kojim je upravljala vozačica.

Foto: Riječan.in

Foto: Riječanin

U Istri uhitili Slovenca krijumčara, pucali mu u gume

Istarski policajci su u subotu ujutro su na području Huma pronašli i uhitili Slovenca kojeg dovode u vezu s napadom na policajca i krijumčarenjem migranata. Priveli su ga u postaju u Buzetu i u tijeku je istraga.

Podsjetimo, policajci su u petak poslijepodne zapucali u gume automobila kojim su, sumnja se, ilegalno prevozili migrante. Nitko nije ozlijeđen, a svi iz Škode pobjegli su u šumu. Policija je kasnije pronašla migrante na području Roča, a radi se o četvorici s Kosova, a s njima je nestao i vozač. 

Å ibenik: Pojačane kontrole na ulazima u grad zbog utakmice Å ibenika i Hajduka SKRIVAO SE KOD HUMA Uhitili Slovenca koji je švercao ljude i krenuo autom na policiju

Policajci su imali informacije da se u spomenutom autu prevoze ilegalni migranti pa su ih pokušali zaustaviti, no vozač je nastavio voziti te je naišao na kolonu.

Zaustavio se pa su četvorica istrčala iz auta u šumu. Autu je prišao policajac pa je vozač stao na gas i krenuo prema njemu, a potom zaobišao kolonu i nastavio voziti u suprotnom smjeru. Kako bi ga zaustavio policajac je zapucao prema gumi. 

Vozač je nastavio voziti te su policajci pronašli auto kilometar dalje.

Komentari (133)
  • E za to bi on meni poplavio po cijelom tijelu a zatim 10 godina seksa u buksi!

    19. 1. 2019,   15:08
  • Ok i sad ce to biti hvale vrijedna akcija??? Upravo sam prosao tamo. Jadna vozačica forda. Na visokom nadvožnjaku se okrenula i zabila u ogradu nadvožnjaka. Ajmo policija oglasite se zar je to vrijedno toga??? Mogla je i preletit preko ograde i poginuti??? Tko ju je izgurao policija ili sverceri?? Ugrožavate živote civila kao i inače po cesti sa presretačima.Zar se to ne može obavit ježevima. Dojavom se mogla zatvoriti cesta tj tih par izlaza a ne ugrožavati ljude. Volio bi da se vozačica forda oglasi i tuži nekoga. A ti migranti će sad još bit na naš teret. Njemačka ih zove pa kad su već ušli u rh jeftinije ih poslat u de.

    19. 1. 2019,   15:26
  • Znači, kombi više nije fora, sad se gospoda prevoze u audiju.

    19. 1. 2019,   16:21