Obavijesti

News

Komentari 133

Bježao policiji s pet migranata u Audiju pa se zabio u ogradu

Bježao policiji s pet migranata u Audiju pa se zabio u ogradu
6

Vozač je u crnom Audiju prevozio migrante i nije htio stati policiji. Uslijedila je bjesomučna potjera. Nakon što se zabio u ogradu vozač je pokušao pobjeći pješice, ali su ga uhvatili

VIDEO

Filmska potjera i danas na cesti Čavle-Orehovica-Rijeka. Policija je s upaljenim rotirkama krenula za crnim Audijem bosanskohercegovačkih registarskih oznakama koji se nije zaustavio na njihov znak.

Vozač je prevozio migrante prema slovenskoj granici, javlja portal Riječanin.

Uslijedila je bjesomučna potjera tijekom koje je policija svojim vozilima prisilila vozača Audija da se zabije u ogradu. Vozač je pokušao pobjeći potrčavši cestom, ali su ga policajci sustigli, dok su se migranti koje je krijumčar vozio prema slovenskoj granici, posjedali uz rub ceste.

Tijekom jurnjave oštećen je Ford kojim je upravljala vozačica.

Foto: Riječanin

U Istri uhitili Slovenca krijumčara, pucali mu u gume

Istarski policajci su u subotu ujutro su na području Huma pronašli i uhitili Slovenca kojeg dovode u vezu s napadom na policajca i krijumčarenjem migranata. Priveli su ga u postaju u Buzetu i u tijeku je istraga.

Podsjetimo, policajci su u petak poslijepodne zapucali u gume automobila kojim su, sumnja se, ilegalno prevozili migrante. Nitko nije ozlijeđen, a svi iz Škode pobjegli su u šumu. Policija je kasnije pronašla migrante na području Roča, a radi se o četvorici s Kosova, a s njima je nestao i vozač. 

Uhitili Slovenca koji je švercao ljude i krenuo autom na policiju
Uhitili Slovenca  koji je švercao ljude i krenuo autom na policiju

Policajci su imali informacije da se u spomenutom autu prevoze ilegalni migranti pa su ih pokušali zaustaviti, no vozač je nastavio voziti te je naišao na kolonu.

Zaustavio se pa su četvorica istrčala iz auta u šumu. Autu je prišao policajac pa je vozač stao na gas i krenuo prema njemu, a potom zaobišao kolonu i nastavio voziti u suprotnom smjeru. Kako bi ga zaustavio policajac je zapucao prema gumi. 

Vozač je nastavio voziti te su policajci pronašli auto kilometar dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.