Obavijesti

News

Komentari 44

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Slavonskom Brodu

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Slavonskom Brodu
1

Podsjetimo, tridesetjednogodišnji mladić Milan Gubić preminuo je u srijedu oko 12 sati tijekom operacije u slavonskobrodskoj Općoj bolnici od posljedica teškog ranjavanja u utorak navečer oko 22.30 sati

VIDEO

Policija je objavila fotografiju Ivana Jurića, rođenog  14. studenog 1987. godine, kojeg sumnjiče da je u Slavonskom Brodu prošlog utorka pucao i teško ranio Milana Gubića, koji je dan kasnije od ranjavanja preminuo u bolnici.

Policija moli sve koji znaju nešto o njegovom kretanju ili boravku da ih obavijeste na broj 192 ( 035/211-192) ili da dođu u najbližu policijsku postaju. 

Podsjetimo, tridesetjednogodišnji mladić Milan Gubić preminuo je u srijedu oko 12 sati tijekom operacije u slavonskobrodskoj Općoj bolnici od posljedica teškog ranjavanja u utorak navečer oko 22.30 sati u Posavskoj ulici u Slavonskom Brodu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naime, Policijska uprava brodsko-posavska je zaprimila u navedeno vrijeme dojavu da je u Slavonskom Brodu u blizini ugostiteljskog objekta u Posavskoj ulici došlo do pucnjave i da je jedna osoba ranjena i prevezena u bolnicu. Na mjestu događaja policijski službenici su utvrdili da je iz do sada još neutvrđenih razloga 30-godišnjak iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema 31-godišnjaku te ga  teško ozlijedio. 

Ozlijeđenom je hitna liječnička pomoć pružena u bolnici odmah nakon što je dopremljen i podvrgnut je operativnom zahvatu zbog vrlo teških ozljeda trbuha i noge, a danas u srijedu zbog teškog stanja pacijent je opet operiran, a oko 12 sati je nažalost podlegao ozljedama. 

- Imao je prostrjelne rane trbuha i lijeve noge, došlo je i do problema sa funkcijama krvnih žila, jetre i drugih organa. Spasa nažalost zbog težine ozljeda unatoč svim opsežnim poduzetim mjerama nije bilo - kazao je za 24sata dr. Hrvoje Palenkić, vaskularni kirurg na Odjelu kirurgije brodske Opće bolnice. 

Nakon pucnjave 30-godišnjak se udaljio u nepoznatom smjeru. Neslužbeno doznajemo kako su se mladići otprije poznavali i najvjerojatnije se radilo o nekim međusobnim neraščišćenim računima. Stanovnici u Posavskoj ulici, gdje se sukob dogodio kažu da ništa nisu čuli, tek su ujutro saznali što se dogodilo i šokirani su samim događajem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.