Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija odaje počast kolegi kojeg je ubio Ivan Korade

None Foto: Snježana Flegar

Presretači će se natjecati na AMC-u Mićevac pokraj Jakuševca. Cijena ulaznica je 10 kuna. Sav prikupljen novac donirat će obitelji Kusanić

Vozači policijskih presretača iz cijele Hrvatske u petak će se natjecati u sigurnosti i spretnosti vožnje. Time će odati počast svom kolegi iz Kobri, Mariju Kusaniću, kojeg je u Velikoj Veterničkoj u Hrvatskom zagorju ubio krvnik Ivan Korade. Natjecanje je i dobilo ime po tragično preminulom policajcu, Memorijalni turnir Mario Kusanić. Presretači će se natjecati na AMC-u Mićevac pokraj zagrebačkog Jakuševca. Cijena ulaznica je simboličnih 10 kuna. Sav prikupljen novac Kobre, koje organiziraju humanitarni memorijal, donirat će obitelji Kusanić, supruzi Blanki i Marijevom sinčiću Maru, koji oca nikada nije upoznao. Atraktivna vožnja i natjecanje svih hrvatskih presretača počinje u 9 sati.

Komentari (3)
  • za svaku pohvalu. Treba pomoć djelom a ne samo rječju!

    2. 4. 2009,   12:30
  • pa mogli su svi donirati po deset kuna i bez natjecanja i trošenja državnih para na benzin a kao kriza je

    2. 4. 2009,   13:21
  • Točno,trebali su novac namjenjen za benzin, dati djetetu.Ovako će potrošiti više nego što će dobiti,ali ima jedna finta,ovako će dati posjetioci za ulaznice,a policija će platiti benzin,a sami sudionici utrke...??????

    2. 4. 2009,   16:03