Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija otkrila tko je opljačkao čak milijun kuna iz bankomata

None Foto: Goran Kovacic/PIXSELL 7

Policija je razriješila dva slučaja pljačke bankomata na riječkom području. Otkriveni su počinitelji te je pronađen gotovo sav novac iz jedne od dvije pljačke

Pretragama je pronađen veći dio novca. U slučaju bankomata Erste banke na Kantridi nađeno je 954 tisuće kuna od ukradenih 958 tisuća. Novac ukraden iz bankomata u Kraljevici zasad nije pronađen.

PU primorsko-goranska na izvanrednoj je tiskovnoj konferenciji objavila da su razriješene obje pljačke bankomata na riječkom području.

RIjeka: PljačkaÅ¡i tijekom noći raznijeli bankomat na Kantridi PLJAČKA U RIJECI Eksplozija probudila Kantridu: Pljačkaši su raznijeli bankomat

Razriješen je i slučaj pljačke drugog bankomata, onog na Kraljevici, kada je eksplozijom uništen bankomat te ukradeno 200.000 kuna. Za obje pljačke osumnjičena su ista dva počinitelja - 54-godišnjak iz Zagrebačke županije te 50-godišnjak iz riječke regije za kojim policija trenutno traga. 

U slučaju bankomata s Kantride, kao što smo naveli, pronađen je gotovo sav novac dok novac od pljačke u Kraljevici nije pronađen. 

Pljačke bankomata u Hrvatskoj više, nažalost, nisu nikakva rijetkost:

Komentari (38)
  • Ti početnici nikako naučiti. Prvo stranačka iskaznica onda sve ostalo. Siguran si i od pravosuđa i od sudstva.

    20. 9. 2019,   13:52
  • jbt koji amateri, pa ak vec moras odlezat kam si to novce sakrio? ispod jastuka

    20. 9. 2019,   12:31
  • Sve cestitke policiji na dobro odradenom poslu

    20. 9. 2019,   13:52