Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija po centru Zagreba lovila pijanog vozača Clija

None Foto: 24sata 3

POTJERA: Emil M. (37) nekoliko je puta prošao kroz crveno bježeći od policije. U krvi je imao 1,24 promila alkohola. Policija ga je prisilno privela

Stajao sam na raskrižju Frankopanske i Dalmatinske ulice. Pored nas je projurio crni automobil, a za njim je protutnjala policija, priča Ivan Ivanković, koji je u utorak malo poslije ponoći u Zagrebu bio svjedok policijske potjere. Tijekom kontrole vozila u Medulićevoj ulici policija je pokušala zaustaviti Renault Clio koji je vozio Emil M. (37). Emil nije htio stati, dodao je gas i produžio dalje.
- Clio je prošao tri puta pored mene i kolege dok smo stajali na uglu Frankopanske ulice. Policija je blokirala Medulićevu ulicu i Ilicu kraj Britanskog trga. Clio je punom brzinom jurio prema policijskoj blokadi na Britancu pa su se policajci morali maknuti kako ne bi udario u njih - ispričao je Ivan. Emil je nekoliko puta prošao kroz crveno, a na kraju  se zaustavio u Medulićevoj ulici. - Čovjek je istrčao iz auta i sakrio se u mračno dvorište zgrade. Policajci su ga uspjeli pronaći, ali im se on opirao - kaže Ivanković. Emila su prislino priveli jer se odupirao cijelo vrijeme. Tijekom privođenja vozač je lakše ozlijeđen, pa su ga prevezli u KB Sestara milosrdnica. U krvi je imao 1,24 promila alkohola.

Komentari (47)
  • Strašno,na kakvome je taj alkoholu da postane ovakav debil.Ma mrak su bili oni komunistički milicioneri sad bi ga prebili da mu ne bi takvo što drugi put palo na pamet,a ne da sutra nekoga zgazi.

    4. 3. 2008,   13:09
  • više sreće drugi put FUCK POLICE

    4. 3. 2008,   13:31
  • A evo još jednog pametnjakovića.... dobro da nije nikoga ubio... odmah zatvoriti i trajno uzeti vozačku dozvolu....

    4. 3. 2008,   12:57