Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija privela četiri migranta, našli ih u busu iz Sinja za Split

None Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Policija je imala informaciju da su u autobusu koji je iz Sinja vozio u Split strani državljani, odnosno migranti. Zaustavili su autobus na cesti u Solinu i u busu pronašli migrante koji su ilegalno u Hrvatskoj

Policija je u četvrtak u Solinu privela četiri migranta koji su bila u autobusu na putu iz Sinja u Split te se nad njima provode zakonom predviđeni postupci, doznaje se u PU splitsko-dalmatinskoj.

- Nakon privođenja nad ove četiri osobe se provodi postupanje sukladno Zakonu o stranim državljanima - rekla je za  Hinu glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela  Lolić.

Kako je dodala, policija je imala informaciju da su u autobusu koji je iz Sinja vozio u Split strani državljani, odnosno migranti.

- Policija je u Solinu jutros oko 8 sati zaustavila taj autobus u kojem je zatekla četiri strana državljana za koje je utvrđeno da su ilegalno u  Hrvatskoj - kazala je  Lolić.

Komentari (9)
  • Evo upravo sada na pružnom prijelazu u Lužanima(sl.brod) vidim presretač uhvatio dvojicu

    31. 10. 2019,   18:10
  • Ih koliko ih se dnevno, uredno, gospodski i bez ikakvih neugoda, preveze! Uhvatili jedne, pomoću dojave građana. Sve je dobro dok ne krenu provale u kuće...

    31. 10. 2019,   19:31
  • Nemoguće.Kak su 2 liječnika i 2 atomska fizičara uopće ušli kod nas,granica je čvrsta i sigurna, kaže ministar.A ja vjerujem samo njemu.

    31. 10. 2019,   23:29