Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija pronašla divljaka koji je jurio po nogostupu u Koprivnici

None Foto:

U trenutku kad je vozio nogostupom, bilo je i djece, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao video. Muškarca (32) koji je vozio po nogostupu je policija pronašla

Policija je pronašla muškarca koji je vozio automobil po pješačkoj i biciklističkoj stazi u Koprivnici u srijedu između 14 i 15 sati. Protiv 32-godišnjaka će pokretni odgovarajući postupak iz Zakona o sigurnosti prometa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Zaobišao me i vozio po nogostupu. Uskoro je dojurio i drugi auto koji me prestigao. Sve su to napraviti preko pune trake. Učinilo mi se kao da se utrkuju - ispričao je čitatelj koji nam je poslao video jurnjave. Na njemu se vidi da vozač (32) velikom brzinom vozi po dijelu ceste koja je namijenjena pješacima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Cijela 'utrka' odvila se na Varaždinskoj cesti, a na nogostupu je u trenutku divljanja bilo i djece, potvrdio nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO Divljak u Koprivnici jurio je po nogostupu, policija ima snimku

- Netko je mogao nastradati. Meni su dvaput udarili dijete jer su prebrzo vozili - rekao je ljutiti čitatelj. 

- Trebao sam pozvati policiju, ali nisam u svoj toj žurbi. Sljedeći put hoću - zaključio je vozač, no ipak je policiji pomogao. Oni su na osnovu snimke ušli u trag vozaču. 

Komentari (91)
  • Doživotno mu oduzeti vozačku dozvolu.

    6. 6. 2019,   12:32
  • Policija pronašla, sud oslobodio, klasik na hrv. način..

    6. 6. 2019,   13:14
  • ne samo dozvolu oduzet nego procijentit koliko on i njegova obitelj imaju i tolku kaznu lupit. pa neka se onda vozi. sta vrijedi ako mu dozvolu zeme. ko ce ga sprijecit da dalje divlja. ovak ako nema vise kinte za gorivo nece ni vozit. a socijala samo u bonovima za hranu sa nastampanim imenom da ih nemoze prodat i gorivo kupit. onda mu auto moze sluzit kao kokosinjac.

    6. 6. 2019,   12:35