Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija tapka u mraku: Imaju indicije, nemaju dokaze o Zorici

None Foto:

Policija iz Slavonskog Broda u ponedjeljak je zatražila pomoć građana u pronalaženju nestale Zorice Fadljević (47) iz Sibinja. Nestanak Zorice prijavljen je u PU brodsko-posavskoj 19. studenoga

Potraga za nestalom Zoricom Fadljević (47) iz Sibinja i dalje intenzivno traje.

– Angažirani su svi raspoloživi resursi, pretražuje se svaki pedalj terena, upućena je i zamolba građanima da ako nešto znaju ili vide, a vezano je uz ovaj slučaj, to odmah jave u PU brodsko-posavsku ili Županijskom državnom odvjetništvu – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

kod slavonskog broda Tijelo još nisu našli: Poruke iz mobitela kriju tajnu nestanka...

Odvjetnici uhićenih, od kojih je jedan po službenoj dužnosti, nisu htjeli komentirati način obrane svojih klijenata.

– Ne želim o tome govoriti dok ne stignu izuzeti materijalni dokazi iz Zagreba. Ne mogu nešto više reći jer nisam nazočio ni kod pretresa kuće osumnjičenih - rekao je odvjetnik osumnjičene. Unatoč velikom zanimanju javnosti i brojnih nepoznanica u vezi nestanka Zorice Fadljević, Mirela Šmital, županijska državna odvjetnica, ne želi reći što je osnov sumnje, smatrajući da bi sve što bi se reklo moglo utjecati na daljnji tijek istrage, jer tijela nestale još nema.

MISTERIJ U SLAVONSKOM BRODU Uhitili dvoje, policija sad traži pomoć kako bi pronašli Zoricu

- Treba pustiti da se dovrši analiza izuzetih dokaza, kao i onih do kojih će se doći u daljnjem tijeku izvida, jer je slučaj jako kompliciran - rekao je Mirko Svirčević, predsjednik Županijskog suda u Sl. Brodu.

Komentari (11)
  • ja samo ne razumijem kako je ovaj slučaj apriori proglašen slučajem ubojstva, a tijela nigdje? valjda treba postojati tijelo da bi slučaj postao ubojstvo. Zašto nije slučaj nestanka? sve mi tu smrdi

    26. 11. 2019,   22:07
  • Nek pogledaju skrinju

    26. 11. 2019,   23:22
  • Novinari tapkaju u mraku sa svojim poluinformacijama i kvazi clancima

    27. 11. 2019,   12:26