Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Znate li tko je ova djevojčica? Bila je u kolicima u Sesvetama

None Foto: PU zagrebačka 2

Beba je stara od 5 do 7 mjeseci. Dijete je ostavljeno u dječjim kolicima, umotano u bijeli platneni prekrivač te odjeveno u žutu haljinu (s bijelim točkicama) bez rukava

Zagrebačka policija traži informacije o djevojčici koja je u četvrtak navečer pronađena ispred župnog ureda Župe Dobrog pastira u Brestju gdje je ostavljena u dječjim kolicima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Beba ostavljena pred vratima: Pronađeno žensko dijete u Sesvetama ispred župnog ureda Više na http://bit.ly/2uYpGUS

U četvrtak, 20. srpnja 2017. godine oko 21.45 sati, u Sesvetama, Brestje, Ulica Ciklama 2A, ispred župnog ureda Župe Dobrog pastira, pronađeno je žensko dijete za koje je utvrđeno da bi moglo biti starosti od 5 do 7 mjeseci.

Foto: PU zagrebačka

Dijete je ostavljeno u dječjim kolicima, umotano u bijeli platneni prekrivač te odjeveno u žutu haljinu (s bijelim točkicama) bez rukava. Svijetle je puti, plavih očiju i svijetloplave kratke kose, izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Foto: PU zagrebačka

"Kako dosadašnjim provjerama i poduzetim mjerama i radnjama, policijski službenici nisu došli do korisnih saznanja, molimo građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o identitetu djeteta, identitetu njenih roditelja te okolnosti o događaju, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192, kao i e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr", ističu u policiji.

 

Komentari (315)
  • Evo bit ću realan skidam kapu majci koja je to napravila umijesto da je ubila svoje djete ili zlostavljala. Nadam se da će se konačno po kratkom postupku usrećiti koja obitelj koja bi sve na ovom svijetu dala da ima svoje dijete. A žalostan sam što objavljujete sliku djeteta mali anđele želim da u životu budeš sritan !

    26. 7. 2017,   12:52
  • Majko mila, jadna bebuška! Da sam kruha gladna, ne bih mogla ostaviti djetešce, ali neću osuđivati, tko zna što je roditelje natjeralo da je ostave...Nadam se da će imati obitelj koja će joj pružiti sve što zaslužuje.

    26. 7. 2017,   12:55
  • Svi vi koji sudite, zasutite. Da se mogla brinut sigurno to nijedna majka ne bi napravila. Svakom s imalo mozga je jasno da je ovo ocajnicki cin.

    26. 7. 2017,   13:06