Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija traži vozača: Udario je biciklista i teško ga ozlijedio

None Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Nepoznati vozač iz za sada neutvrđenog razloga udario je u bicikl kojim je bez upaljenih svjetala, neoznačen reflektirajućim prslukom i pod utjecajem alkohola od 2,93 promila upravljao 46-godišnjak u Karlovcu

Nepoznati vozač udario je pijanog biciklista i teško ga ozlijedio pa pobjegao s mjesta nesreće u ponedjeljak oko 22.40 sati u Ulici Selce u Karlovcu. Naime nepoznati vozač iz za sada neutvrđenog razloga udario je u bicikl kojim je bez upaljenih svjetala, neoznačen reflektirajućim prslukom i pod utjecajem alkohola od 2,93 promila upravljao 46-godišnjak.

- Tom prilikom biciklist je teško ozlijeđen, a nepoznati vozač se udaljio s mjesta događaja. U cilju pronalaska nepoznatog vozača i vozila, kao i utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje - javlja policija.

Komentari (4)
  • Pol drzave samo pijanci..

    3. 9. 2019,   10:04
  • Nije uredu što je pobjegao, al brate mili iz kojeg razloga ga je udario? Prvo lik je bio namazan na biciklu, vjerojatno išao vamo tamo, a drugo, lako moguće da je i vozač auta bio pijan, a i da nije zna se zašto.

    3. 9. 2019,   09:35
  • vjerojatno su zajedno imali 6 promila, a upitno je ima li vozač automobila vozačku ili nema, pa je otišao.

    3. 9. 2019,   20:41