Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija u BiH uhitila muškarca: Ubio je Hamasovog inženjera?

Hamasov inženjer Zawahri specijaliziran za izradu bespilotnih letjelica ubijen je u Tunisu u prosincu 2016. Policija Tunisa drži kako su počinitelji bosanskohercegovački državljani

Policija u Bosni i Hercegovini uhitila je u utorak još jednog državljanina te zemlje kojega traži Tunis zbog sumnje da je sudjelovao u ubojstvu Mohammeda Zawahrija, inženjera koji je radio za palestinsku organizaciju Hamas, a lokalni mediji tvrde kako je riječ o Elviru Šarcu.

Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) je ranije tijekom dana potvrdila privođenje jedne osobe po tjeralici zbog terorizma koju je raspisao Tunis no bez navođenja identiteta.

Middle East News - Jan. 1, 2000 NE ŽELE GA IZRUČITI? U Hrvatskoj uhitili izraelskog špijuna optuženog za ubojstvo

Portal "Dnevnog avaza" tvrdi kako je riječ upravo o Elviru Šarcu (38) a njegovo ime se spominjalo kada je u Hrvatskoj uhićen Alem Čamdžić, također temeljem tjeralice iz Tunisa.

Sud u Hrvatskoj već je odobrio izručenje Čamdžića Tunisu, a odluku o tome može li biti izručen i Šarac treba donijeti Sud BiH.

Hamasov inženjer Zawahri specijaliziran za izradu bespilotnih letjelica ubijen je u Tunisu u prosincu 2016. Policija Tunisa drži kako su počinitelji bosanskohercegovački državljani, a nagađa se kako je likvidaciju Zawahrija naručila izraelska tajna služba Mossad.

Komentari (2)
  • trebaju mu dat medalju ako je ubio teroristu

    16. 5. 2018,   07:27
  • Otkud Bosanac u Tunisu ???

    16. 5. 2018,   09:49