Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija u kući osumnjičenog para: Uzeli nož na vještačenje

None Foto: PIXSELL 5

Obitelj Zorice Fadljević i dalje ne izlazi ni sa kakvim informacijama, jer kako su rekli i ne znaju ništa više od onoga što im je policija rekla, no, pošto tijela nema ne vjeruju da je njihova supruga i majka ubijena...

Nitko ne zna gdje je Zorica Fadljević (47) iz Sibinja koja je posljednji puta viđena 18. studenog oko 17 sati u Štamparevoj ulici u Slavonskom Brodu. Ispred slavonskobrodske bolnice sastala se s jednom ženom, a potom su njih dvije otišle na parkiralište ispred nekadašnjeg Radničkog doma, gdje ih je u automobilu čekao muškarac, suprug žene s kojom se susrela. Od tada se gubi svaki trag, nitko ne zna kuda je nestala Zorica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije tjedan dana uhićen je bračni bar žena (60), muškarac (62) iz Šumeća kod Slavonskog Broda koji je Županijsko državno odvjetništvo na temelju, kako su rekli, osnovanih sumnji optužilo za ubojstvo. Istražna sutkinja Županijskog suda Marija Balenović, odredila je supružnicima istražni zatvor i oni su istu večer prevezeni u zatvor u Požegu, gdje se još uvijek nalaze. Supružnici se brane šutnjom, to je rekao odvjetnik jednog od optuženih.

kod slavonskog broda Tijelo još nisu našli: Poruke iz mobitela kriju tajnu nestanka...

U petak poslijepodne oko 17 sati pred kuću osumnjičenog bračnog para s četiri automobila došli su krim policajci u civilu koji su obavljali pretres kuće skoro tri sata, ovaj puta u nazočnosti odvjetnika osumnjičenih.

A OSUMNJIČENI ŠUTE Policija tapka u mraku: Imaju indicije, nemaju dokaze o Zorici

- Ništa nisu uradili što nisu i prvi puta, samo ovaj puta pretres je obavljen u našoj nazočnosti. Uzeli su jedan nož koji će se vještačiti. Priče kako su supružnici priznali ubojstvo, po meni su netočne, jer ja tu informaciju nemam – rekao je jedan od odvjetnika osumnjičenog bračnog para.

Obitelj Zorice Fadljević i dalje ne izlazi ni sa kakvim informacijama, jer kako su rekli i ne znaju ništa više od onoga što im je policija rekla, no, pošto tijela nema ne vjeruju da je njihova supruga i majka ubijena.

 

Komentari (22)
  • Ovo nema nigdje nego kod nas, nema mrtvaca,a ljudi uhićeni za ubojstvo, a kad je sve transparentno na relaciji ubijica- žrtva, ubojica se tretira kao osumnjičeni, i pušten da se brani da slobode dok mu se ne dokaže(fol).

    30. 11. 2019,   17:57
  • Vrlo moguće da su oni..Najjače mi gledati onaj američki ID kanal o ubistvima iz koristoljublja,afere,porodični zločini...Bolje od svakog filma,kako forezničari rade,patolozi,detektivi,tuzilaštvo,sudstvo...Da je kod nas tako,pet puta manje ubistava bi bilo u svim oblastima...

    30. 11. 2019,   15:40
  • Kako znaju da je ubijena ? a ne nestala ?

    30. 11. 2019,   15:39