Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija u Lici našla sedmoricu migranata, četvorica ozlijeđeni

Svi su nezakonito prešli državnu granicu te policija utvrđuje njihov identitet. Slijede istraga i daljnje postupanje sukladno našim i europskim zakonima

Policajci u Lici su u četvrtak navečer u mjestu Gornji Babin Potok uhvatili muškarca. Nije imao dokumente te je bio ozlijeđen. Ubrzo nakon toga policajci su u mjestu Rudopolje pronašli šest muškaraca bez osobnih dokumenata, od kojih su trojica bili ozlijeđeni.
U Općoj bolnici u Gospiću pružena je liječnička pomoć trojici muškaraca koji su lakše ozlijeđeni. Teško ozlijeđeni muškarac liječi se u bolnici u Zadru.
Svi su nezakonito prešli državnu granicu te policija utvrđuje njihov identitet. Slijede istraga i daljnje postupanje sukladno našim i europskim zakonima. 

Komentari (7)
  • Građani će morati tužiti na kraju Državu za ugrožavanje života nepravovremenim reagiranjem na situaciju. Bilo koja silovana žena mora unaprid znati da se radi o osobama koje su prešle granicu ilegalno i bez ijednog indetifikacijskog dokumenta ! Dakle imamo vojsku koju plaćamo kroz davanja, imamo policiju i ostale sigurnosne službe a ugrožava se svijesno sigurnost svakog gradjana kao i imovine ! Da ne zaboravim u prethodno spomenutom napadu ili silovanju svaka Hrvatica mora takodjer biti svijesna da će morati podići tužbu protiv " nikoga " jer osobe bez indetifikacije NE postoje !

    5. 7. 2019,   11:32
  • I ko placa to ljecenje,mi.

    5. 7. 2019,   10:49
  • Eto mu njegovih dronova, ministru policije.

    5. 7. 2019,   10:49