Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policijski gaf: Pobjegao iz postaje kroz prozor WC-a

None Foto: Igor Kralj 4

Obrada je bila gotova i njegovo ponašanje nije pokazivalo da bi on mogao pobjeći te su ga pustili da ide na zahod, kazala je Aleksandra Ljuba

Emir K. (26) pobjegao je oko šest sati iz policijske postaje u Sesvetama nakon što su ga policajci pustili da ode na zahod. On je nakon prekršajne obrade skočio kroz prozor u prizemlju. Oko 12.40 sati doznajemo kako je konobarica kafića Kika u Cankarevoj ulici pozvala policiju zbog dvojice koji rade probleme. Kad su došli tamo, pronašli su Emira kako spava i brata Admira koji se dere. Policajci su brata i Emira priveli. Nakon što se Emir probudio, izmjerili su mu 2,16 promila alkohola, a nekoliko sati prije imao je 1,99 promila u krvi. Iz zagrebačke policije kažu kako njegovo ponašanje u tom trenu nije upućivalo na to da bi on mogao pobjeći, a kako je bila gotova prekršajna obrada, nije bilo nikakvog razloga da ga ne puste na zahod. Emir se s bratom Admirom oko 4.40 sati nakon nekoliko pića vratio kući u Planinsku ulicu.
Ovdje su počeli vikati i galamiti te je Emirova supruga Silvija pozvala policiju. Kad je policija stigla, nekoliko su ih puta upozorili da prestanu vikati i galamiti, a Emir je počeo vrijeđati policajce. Zbog lupanja i deranja u policijskom automobilu morali su ga svezati uz uporabu sile. Na putu prema policijskoj postaji čitavo je vrijeme vrijeđao policajce i galamio. Nakon prekršajne obrade zbog pedesetak kaznenih djela policajci su odlučili provjeriti je li vezan uz neka druga djela. On je tad zatražio da ga puste na zahod i pobjegao policiji.

JOŠ POLICIJSKIH GAFOVA: TROJAC POBJEGAO IZ STANICE
Trojac vezan lisicama jedan za drugog je prije sedam mjeseci išetao iz policijske postaje na zagrebačkom Črnomercu. Mladići osumnjičeni za pljačke kladionica su iskoristili nepažnju svojih čuvara i pobjegli. Umjesto u Istražnom centru Županijskog suda u Zagrebu, gdje su ih trebali prepratiti u večernjim satima, ilegalci i razbojnici iz BiH završili su na zagrebačkim ulicama. Svu trojicu našli su nekoliko sati poslije na različitim lokacijama i bez lisica na rukama. 

POLICAJAC RANIO ŽENU U PETRINJSKOJ ULICI
Igrajući se novim pištoljem, policajac je ispred zgrade postaje u Petrinjskoj ulici 31. srpnja ranio ženu u potkoljenicu. Dan prije u Velikoj Gorici policajac je, čisteći pištolj, upucao oca u koljeno

Komentiraj, znaš da želiš!