Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policijski šef iz Požege galamio i vrijeđao zaposlenice kasina

Mogu samo reći da je danas, 45 minuta nakon ponoći u prostorijama Automat kluba 48-godišnji policijski službenik, izvan službe, vikao i vrijeđao zaposlenice, kazala je glasnogovornica

Željko Pavić, voditelj Odsjeka za obradu kriminaliteta u PU Požeškoj slavonskoj 45 minuta iza ponoći u utorak ujutro remetio je javni red i mir u požeškom kasinu zbog čega su ga njegove kolege privele. Navodno su njegovom vikom uplašene djelatnice alarmirale policiju koja je brzo stigla u kasino. Odbio je alkotestiranje.

Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško slavonske u utorak navečer potvrdila je incident, rekavši kako baš sve nije bilo onako kako je u nekim medijima objavljeno.

-  U srijedu ćemo izaći s priopćenjem u svezi događaja. Mogu samo reći da je danas, 45 minuta nakon ponoći u Požegi u Ulici Matice hrvatske u prostorijama Automat kluba 48-godišnji policijski službenik, izvan službe, vikao i vrijeđao zaposlenice zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog vezano za čl. 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Slijedi utvrđivanje njegove disciplinske odgovornosti - rekla je Ivana Radić.

Foto: Ilustracija

Komentari (48)
  • I opet vrlo jasna ravnoteza novinarskog izvjescivanja. Imamo policajca koji je pocinio prekrsaj (laksu povredu pravnog poretka) te mu je ime prezime i radno mjesto vrlo detaljno napisano. Zasto niste tako azurni kad se radi o osobama koje cine kaznena djela, recimo zlostavljanje ili bludne radnje nad djetetom, pocinitelji KD-a koji su pripadnici nac. manjine recimo i slicno. Popularniji je naslov gdje se kontekst policajca veze za neko nedjelo. Sramota struke. Apsolutno se slazem da ukoliko je ovaj sluzbenik pocinio sve navedeno, da se sukladno zakonu i sluzbi kazni. Ali skupljanje klikova na ovaj nacin je jadno.

    24. 10. 2017,   22:36
  • Požega je zakon, bravo samo nastavite poslije smjene Lucica i župana Alojza, vi opet svi glasujte za hdz jer oni vole Hrvatsku više nego itko. Pozdrav svim slavoncima po Irskoj Njemačkoj Švedskoj.

    24. 10. 2017,   22:46
  • policijski šef sa 3 razreda osnovne

    24. 10. 2017,   22:19