Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Polila sina (3) kipućom vodom jer se popiškio gdje nije trebao

None Foto: Essex County Prosecutor Office/Pixabay

Majka (29) priznala je tužiteljima da je zapovjedila djetetu da se skine, smjestila ga u kadu i prelila lonac kipuće vode po donjem dijelu njegovog tijela

Majka četvero djece priznala je da je polila svog dječaka (3) u obiteljskoj kući u New Jerseyu kipućom vodom jer ga je htjela kazniti zbog 'nedjela'.

Patricia Buchan (29) ispričala je da je zapovjedila djetetu da se skine, smjestila ga u kadu i prelila lonac kipuće vode po donjem dijelu njegovog tijela.

PSIHOLOGINJA MIA ROJE: 'Zlostavljanje djece sve se više prijavljuje, podignula se svijest'

To je napravila, kako tvrdi žena, jer se mališan pomokrio po podu spavaće sobe.

- To je dijete svoje prve tri godine živjelo u kući strave - kazao je pomoćnik tužitelja okruga Essex Michael Morris.

Buchan je u 'kući strave' živjela s još pet odraslih osoba, uključujući majku Mary (55) i sestru Bridget (23), na imanju u Clinton Placeu. Sustavno su počeli zlostavljati dijete od srpnja 2018. godine.

Još je petero ljudi suočeno sa optužbama za teški napad i ugrožavanje djece.

Tužitelji su priopćili kako je zlostavljanje uključivalo 'sistematsko i koordinirano premlaćivanje' dječaka pojasom, šakama i kipućom vodom.

Dreamstime HRVATSKA LIJEČNICA: 'Zlostavljanje djeci ostavlja vidljive promjene na mozgu...'

Trogodišnjak je prvo hospitaliziran, a kad se oporavio od ozljeda, odveden je u zaštitni pritvor. Medicinska sestra za predškolce otkrila je opekline i plikove na dječakovim nogama, izvijestio je NBC New York.

U istom stanu gdje i mališan navodno je živjelo još petero djece, no nije jasno tko su roditelji te djece.

Komentari (32)
  • Ne znam, šta da kažem a da ispadnem pristojan i normalan.

    21. 10. 2019,   23:34
  • Sto god sada kazem ADMIN ce mi dati zuti prema tome bolje ne komentirati nego samo poslati na elektricnu stolicu. Amerika je zlatna zemlja za provesti zakon. Ako bi se to desilo kod nas ta bi majka jos dobila Nobelovu nagradu za mir i odgoj. U ovoj nasoj truloj drzavi sto napravis vece nedjelo manje te kazne a ako nekako zajebes nekoga za 100 kuna eto ti zatvora od min 3 godine. Oni manijaci silovali djevojku a onaj luzer od sudca ih pustio na slobodu. Jos ce osuditi djevojku da je sama sebe silovala.

    22. 10. 2019,   00:05
  • Država danas takvima daje masne pare da štancaju što više djece. I ovaj koji je bacio djecu s balkona je planirao još jedno dijete zbog 50.000 kuna. Bit će toga sve više. Danas je štancanje djece način kako lijeni, neodgovorni i mentalno bolesni dolaze do novca.

    22. 10. 2019,   15:55