Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Politička drama: Kolinda će ozbiljno kadrovirati u HNS-u

None Foto: EXPRESS

Ruska veza Novi broj Expressa rekonstruira plan predsjednice RH za rušenje Šukera s pozicije u HNS-u

Nije joj lako, ali neće Kolinda Grabar-Kitarović sad odustati. Taj Zdravko Mamić visi joj nad glavom poput Demaklova mača. I zato ima plan koji razotkriva novi broj političkog tjednika Express. Na kioscima je već u petak. Za samo 14 kuna! Predsjednica države, naime, već neko vrijeme ne skriva da, uz pomoć svojeg savjetnika, flambojantnog liječnika i poduzetnika Tomislava Madžara, nastoji ozbiljno i dubinski kadrovirati u Hrvatskom nogometnom savezu. Ideja je vrlo jasna: predsjednica želi skinuti sa sebe stigmu političarke koju je sponzorirao zloglasni Zdravko Mamić, kojoj je taj isti tip organizirao proslave rođendane i koja je zbog tih istih rođendanskih druženja inzistirala na smjenama šefova obavještajnih službi koji su samo radili svoj posao. U svemu tome, nakon što je Mamić elegantno izmješten u Hercegovinu, ne bi smjelo biti mjesta ni za najbližeg suradnika i poznatog oportunista Davora Šukera. I dok se kliješta Kolindine specijalne operacije polako stežu, Šuker se nada da bi ga senzacionalni uspjeh “vatrenih” ipak mogao amnestirati. Lani su na Pantovčaku govorili da je šef HNS-a izgubio svaku mrvu povjerenja kod predsjednice. U međuvremenu se tek ponešto promijenilo. Uglavnom, njih oboje, Kolinda i Šuker, nadaju se da cijela nacija pati od ozbiljne amnezije ili barem sinkope pa da se ne sjeća što njih dvoje predstavljaju...     

Foto: EXPRESS

Komentari (25)
  • Klauski i Pandzic na djelu. Smijeh

    12. 7. 2018,   19:38
  • Hoce li KGK raditi po primjeru Vucica??? ajde uozbiljite se, Politika nema sto raditi u Sportu, ovdje "netko" upreze Predsjednicu u svoja kola, da se nastavi nered, ljubomora i podmetanja onih koji mrze Hrvatsku Reprezentaciju, a koji su to ne treba posebno isticati, dovoljno je procitati ovaj tendencioni clanak ,ustvari piskaranje.

    12. 7. 2018,   19:25
  • Kolinda Grabar Kitarović pobjednica! Predsjednici Kolindi se divi cijeli svijet! Gledam njezine društvene mreže, pa dobila je 250 tisuća novih pratitelja u zadnjih 5 dana, njezine fejs statuse lajka 60 tisuća ljudi, video zapise gleda preko milijun ljudi, pa vi i i svi mediji u Hrvatskoj ne možete u mjesec dana na političkim člancima skupiti toliko pregleda. Gledam neki youtube video na arapskom jeziku o Kolindi, ništa ne kužim, preko google translate vidim da je to nešto u pozitivnom kontekstu o Kolindi, uglavnom, video iz 2018. god. ima 2,3 milijuna pregleda, video na španjolskom jeziku 1,5 milijuna, južnokorejskom pola milijuna, na kineskoj inačici youtuba 10 milijuna pregleda, jeste li svjesni koji je marketing predsjednica donijela Hrvatskoj svojom pojavom u kockastom dresu u loži? To su miljarde dolara od turizma u sljedećih nekoliko godina isključivo zbog naše predsjednice. Svi strani veleposlanici, predsjednici država i premijeri žele biti u društvu Kolinde na raznim samitima, videi samita na kojima se poljavljuje Kolinda na yt imaju po nekoliko stotina tisuća pregleda, to su činjenice i neka pati koga smeta.

    12. 7. 2018,   20:46