Obavijesti

News

Komentari 183

Slom prijateljstva Thompsona i Škore: Svađaju se zbog Kolinde

Slom prijateljstva Thompsona i Škore: Svađaju se zbog Kolinde
1

Škorina kandidatura narušit će odnose na političkoj sceni, ali je donijela i konačni razdor s kumom Thompsonom. Gdje je posijano sjeme razdora?

VIDEO

Thompson i nema gdje pjevati u inozemstvu, mora u zemlji, a za to mu je potrebna podrška HDZ-a.

Komentira tako jedan sugovornik Expressa novi politički triler na hrvatskoj sceni. Kandidatura Miroslava Škore za predsjednika donijela je konačni razdor između njega i kuma Marka Perkovića Thompsona. Škoro će u kampanji napasti politiku predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, dok ona želi Thompsona uz sebe, a i on je sklon toj opciji.

Gdje je posijano sjeme razdora? Zašto je Thompson poručio Škori da mu je bolje da se drži mikrofona i zašto je budućeg predsjedničkog kandidata to razljutilo? Nekad su bili najbolji, pjevaju domoljubne pjesme, imaju u velikom dijelu istu publiku. Express koji je na kioscima donosi sve detalje ovog vrlo neobičnog sukoba koji je sad isplivao na političkoj sceni.

Donosimo informaciju koju Vlada ne želi da javnost još zna - čini se da smo definitivno izgubili arbitražu s MOL-om, a znamo i koliko će to stajati te koliko će poremetiti planirano porezno rasterećenje.

Donosimo i velike ljetne feljtone s nepoznatim dokumentima - američka obavještajna agencija CIA bojala se da će Srbija uništiti Hrvatsku atomskom bombom.

Naši novinari su istražili i sve detalje misteriozne smrti virovitičkog pročelnika za financije Siniše Palma te donose dosad nepoznate detalje o njegovu životu, navikama, ali i kako HDZ čvrstom rukom vlada Viroviticom. Bez blagoslova politike ne zapošljavaju se ni najniži kadrovi u gradu.

Tu je i nastavak izvrsnog feljtona o Čarugi. Najbolji tjednik Express je od danas na svim kioscima za samo 14 kuna. Pametnom dosta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 183
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca