Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prvi poljubac: Macron je tada imao 15, njegova supruga 40

None Foto: screenshot/Youtube

Francuska: Emmanuel Macron ima 39 godina, a njegova supruga je od njega starija 25 godina. Kada su se upoznali on je bio učenika. Već s 16 godina rekao joj je da će ju oženiti

Veza francuskog predsjedničkog kandidata Emmanuela Macrona (39) i njegove učiteljice, a kasnije i supruge počela je kad je njemu bilo 18. 

Nakon što je u nedjelju osvojio najviše glasova u prvom krugu izbora, mediji su objavili Marcona koji kao tinejdžer od 15 godina daje poljubac svojoj nastavnici, ženi od 40 godina. Macron je tada glumio u školskoj predstavi koju je postavljala njegova Brigitte, tada udana majka troje djece. Bilo je to u Auziereu, gradu na sjeveru Francuske.

Objavljeni video snimljen je u svibnju 1993. godine. Macron je glumio u školskoj predstavi i pri silasku pozornice nastavnica mu je čestitala kao i ostalim učenicima i sudionicima. Nakon stiska ruke i poljupca s nastavnicom koja se tada prezivala Trogneux današnji kandidat za predsjednika odlazi za mikrofon i čini se kao da se nasmije dok gleda u njezinom smjeru, no ne čuje se razgovor.

Usprkos razlici u godinama, Macron je već s 16 godina rekao Brigitte da će ju oženiti. Kad je imao 18, počeli su vezu. Brigitte se u međuvremenu rastavila i par se vjenčao 2007. godine. Žive s troje djece koje Brigitte ima iz bivšeg braka. 

Komentari (156)
  • sumnjam da su cekali dok on nije postao punoljetan nego moraju to tako rec da zena ne robija

    25. 4. 2017,   10:33
  • Bolesno.....i to im je kandidat za predsjednika?

    25. 4. 2017,   10:32
  • iz ove sotonisticke liberalnoljevicarske bagre nista normalnog

    25. 4. 2017,   11:05