Obavijesti

Promo sadržaj

Polleo Sport i Reebok postaju središte fit zajednice

Polleo Sport i Reebok postaju središte fit zajednice
3

Svi posjetitelji koji se ove subote 20. siječnja 2018. zateknu u Zagrebu, u Arena Centru, svjedočit će potpuno drugačijoj viziji fitnesa. Reebok i Polleo Sport zajedno kreću u misiju promicanja aktivnog načina života

Svi posjetitelji koji se ove subote 20. siječnja 2018. zateknu u Zagrebu, u Arena Centru, svjedočit će potpuno drugačijoj viziji fitnesa. Reebok i Polleo Sport zajedno kreću u misiju promicanja kretanja, pravilne prehrane, vježbanja i aktivnog načina života kroz novi koncept Reebok FitHuba; koji će se zvati FitZone by Polleo Sport. 

Suradnju su zajedničkim rušenjem zida koji dijeli Polleo Sport i Reebok poslovnicu u Arena Centru objavili ambasadori oba brenda - Lana Jurčević, Iva Šulentić, Ecija Ojdanić, Mario Valentić, vratolomni Street Brothersi te fit blizanke Ana i Marija iz Girly Fitness i na taj način označili službeno udruživanje snaga ova dva sportska magnata te na taj način najavili nadolazeće otvorenje Reebok FitHuba pod okriljem Polleo Sporta. 

Na eventu povodom otvorenja Reebok FitHuba by Polleo Sport posjetiteljima i medijima predstavit će se nova suranjda ova dva branda, te će se održati nagradna igra „Unovči svoj trening!“ u kojoj će dvadeset odabranih kandidata kroz vježbe imati priliku zaraditi za sebe novi Reebok outfit. Prijave su u tijeku i traju do 18. siječnja kada će biti odabrano dvadeset natjecatelja. Muški natjecatelji radit će vježbe propadanja i zgibove, dok će se žene natjecati u sklekovima i sklopkama. Za svako ponavljanje osvajaju 20 kuna. 

Tijekom cijelog dana; 20.siječnja biti će promotivne akcije kao što je jutarnji „happy hour“ od 8 do 10 sati kada će sve Reebok tenisice, proteinske čokoladice te uzorci proteina, energetskih pića i ostalih suplemenata iz ponude Polleo Sporta biti sniženi 40%, kao i cjelodnevni popust od 20% na cjelokupan Reebok asortiman za sve oblike plaćanja. 

„Kao ambasadorica ova dva brenda, izuzetno sam sretna što započinju zajedničku suradnju za koju mislim da će označiti novu eru fitnesa. Upoznata sam s time što mogu i jedna i druga strana tako da vjerujte kad vam kažem kako nas čeka jedna lijepa sportska priča.“ – izjavila je Lana Jurčević, jedna od naših najpoznatijih pop pjevačica kojoj je fitnes dio svakodnevnice te je zato ambasadorica Reeboka i Polleo Sporta. 

Sužbeno otvorenje i zabavni program uz Reebokovu ambasadoricu Dj Reu,  plesače i nagradnu igru počinje u 17 sati pod voditeljskom palicom Marija Valentića, ujedno i ambasadora Polleo Sporta. Otvorenju se veseli i Iva Šulentić, Reebokova ambasadorica koja podržava ideju i koncept FitHuba. 

„Reebok se potrudio da nam kroz svoj koncept FitHub približi važnost kvalitetnog i aktivnog života. Kao Reebokov ambasador veselim se novoj suradnji između Reeboka i Pollea i novo otvorenom shopu gdje ćemo na jednom mjestu moći saznati i nabaviti sve, a usput i odraditi trening.“ – izjavila je Iva Šulentić o važnosti kvalitetnog i aktivnog života.

U Reebok FitHub by Polleo Sport posjetitelji će moći pronaći najbolje iz Reebok ponude - Reebok Classic, top proizvode iz Reebok UFC i Reebok Crossfit kolekcije te ostale kvalitetne komade za raznovrsni trening, a sve što im treba od sportske prehrane, gadgeta i fitnes opreme mogu pronaći u drugom dijelu trgovine – u Polleo Sportu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive