Obavijesti

News

Komentari 93

Poludjeli ovisnik zaskočio na ulici mladiće i odgrizao im uši

Poludjeli ovisnik zaskočio na ulici mladiće i odgrizao im uši
2

Nemanja Vučić donio je u bolnicu komad uha kojeg mu je odgrizao manijak te su mu ga kirurzi prišili. Mladići su u bolnici saznali kako napadač ima hepatitis C

VIDEO

Prošlu nedjelju u lokalni dom zdravlja u srpskom Lazarevcu upali su Nemanja Vučić (21) i Nemanja Jeremić (18). Potpuno uplašeni i krvave glave liječnicima su rekli da su im odgrižene uši. U domu zdravlja bili su uvjereni kako ih je napao čopor pasa. No onda je uslijedio šok. Mladići su liječnicima ispričali kako ih je napao muškarac i izgrizao ih. 

Njih je u razmaku od pola sata napao teški ovisnik Đorđe Stanojević (38). Mlađeg mladića napao je dok je prodavao lubenice. Iz zagrljaja manijaka uspio je pobjeći uz pomoć svog gazde. Vučića je napao dok je s djevojkom jeo pljeskavicu u kafiću. Ščepao ga je za glavu i ugrizao za uhu. Otkinuo mu je pola uha i ispljunuo ga na cestu. 

Manijaku ovo nije prvi kanibalistički napad. prije desetak godina jednom je muškarcu odgrizao nos, piše Alo.

Napadnute mladiće prevezli su u bolnicu u Beogradu. Vučiću su kirurzi prišili komad uha. No, muke mladića tu nisu prestale. Saznali su kako napadač boluje od hepatitisa C. 

- Krv smo zbog toga već dali na analizu i od tada ne spavam noćima. Razmišljam šta će se dogoditi ako budem zaražen. Moja majka, kao i čitav grad, ljuti su na policiju, ali i cijeli sistem koji je omogućio da je neuračunljivi narkoman na slobodi - ispričao je Jeremić, koji pije lijekove za smirenje. 

- Osjećam se puno bolje, ali imam noćne more jer me ubija neizvjesnost. Bojim se da me je luđak zarazio nekom bolesti - ispričao je Vučić koji je kao i napadnuti Jeremić dobio cjepivo protiv hepatitisa.

Pomahnitalog napadača policija je uhitila istog dana. Sve do utorka držali su ga u pritvoru, a onda su ga prebacili u specijalnu zatvorsku bolnicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"