Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poludjeli ovisnik zaskočio na ulici mladiće i odgrizao im uši

None Foto: 24sata/ilustracija 2

Nemanja Vučić donio je u bolnicu komad uha kojeg mu je odgrizao manijak te su mu ga kirurzi prišili. Mladići su u bolnici saznali kako napadač ima hepatitis C

Prošlu nedjelju u lokalni dom zdravlja u srpskom Lazarevcu upali su Nemanja Vučić (21) i Nemanja Jeremić (18). Potpuno uplašeni i krvave glave liječnicima su rekli da su im odgrižene uši. U domu zdravlja bili su uvjereni kako ih je napao čopor pasa. No onda je uslijedio šok. Mladići su liječnicima ispričali kako ih je napao muškarac i izgrizao ih. 

Njih je u razmaku od pola sata napao teški ovisnik Đorđe Stanojević (38). Mlađeg mladića napao je dok je prodavao lubenice. Iz zagrljaja manijaka uspio je pobjeći uz pomoć svog gazde. Vučića je napao dok je s djevojkom jeo pljeskavicu u kafiću. Ščepao ga je za glavu i ugrizao za uhu. Otkinuo mu je pola uha i ispljunuo ga na cestu. 

Manijaku ovo nije prvi kanibalistički napad. prije desetak godina jednom je muškarcu odgrizao nos, piše Alo.

Napadnute mladiće prevezli su u bolnicu u Beogradu. Vučiću su kirurzi prišili komad uha. No, muke mladića tu nisu prestale. Saznali su kako napadač boluje od hepatitisa C. 

- Krv smo zbog toga već dali na analizu i od tada ne spavam noćima. Razmišljam šta će se dogoditi ako budem zaražen. Moja majka, kao i čitav grad, ljuti su na policiju, ali i cijeli sistem koji je omogućio da je neuračunljivi narkoman na slobodi - ispričao je Jeremić, koji pije lijekove za smirenje. 

- Osjećam se puno bolje, ali imam noćne more jer me ubija neizvjesnost. Bojim se da me je luđak zarazio nekom bolesti - ispričao je Vučić koji je kao i napadnuti Jeremić dobio cjepivo protiv hepatitisa.

Pomahnitalog napadača policija je uhitila istog dana. Sve do utorka držali su ga u pritvoru, a onda su ga prebacili u specijalnu zatvorsku bolnicu. 

Komentari (93)
  • Zašto kanibal nije zatvoren na psihijatrijskom odjelu? Koliku količinu mesa treba pojesti da bi sustav reagirao?

    10. 8. 2012,   11:01
  • Odavno se ulicama ne moze normalno i opusteno hodat...

    10. 8. 2012,   11:03
  • ovakva sranja zakazalog sustava mi se više ne da ni komentirat, sretno dečkim, držim fige

    10. 8. 2012,   10:58