Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pomogli i vozači: Ručno dignuli Smarta i maknuli ga s tračnica

None Foto: čitatelj 24sata 2

Vozač Smarta u ponedjeljak u večernjim satima vozio se iza tramvaja u Vlaškoj ulici u Zagrebu. No, nije vidio radove na tračnicama pa je propao i zaglavio na njima. Vozač je bio van sebe kad je shvatio što se dogodilo

Vozeći se iza tramvaja u Vlaškoj ulici u Zagrebu u ponedjeljak u 21.30 sati, vozač Smarta nije primijetio radove na tračnicama pa je propao kroz njih i zaglavio. Morali su ga izvlačiti radnici, a u pomoć su priskočili i ostali vozači, kao i naš čitatelj koji nam je poslao fotografije, ali i policajci koji su se našli na mjestu događaja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Vozač je bio van sebe. Izašao je van šokiran i nije znao što će. Ja sam se zaustavio kako bih mu pomogao pa sam ga uputio da pozove radnike. Došlo je njih 10-ak, kao i policajci, a stala su još dva vozača pa smo svi zajedno automobil ručno dignuli i maknuli s tračnica - kaže nam čitatelj dodajući kako su auto vrlo brzo maknuli s tračnica.

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Tramvajski promet bio je zaustavljen, kaže nam, na 10-ak minuta dok su vozači automobila pričekali u malom zastoju tri, četiri minute. 

Smart je, dodaje, potpuno uništen te nije bio u voznom stanju. Pukla mu je guma i branik, a nakon akcije vozač je odšetao do obližnje policijske postaje gdje je policija napravila zapisnik. 

- Radnici su bili pomalo bijesni jer im je uništio kocke koje su taman složili, ali i zato što je on, kako su rekli policajci, već treći danas koji je tamo zaglavio - kaže.

 

Komentari (40)
  • Kaj znace znakovi za njega??? Sigurno ih nije ucio u autoskoli.Bitno mobitel u ruci i extra fm pa koga briga kaj bu se desilo dal ce ubit nekog il ubas u raskopane tracnice.

    4. 6. 2018,   23:25
  • Smart

    4. 6. 2018,   23:03
  • Pa i sasa matic bi vidio svjetlosne oznake i table da su radovi.Katastrofa koliko ljudi ne vode racuna u saobracaju.Samo sjedi i peglaj.

    4. 6. 2018,   23:11