Obavijesti

Promo sadržaj

Ponovo u prodaji dvije popularne Nespresso kave

Ponovo u prodaji dvije popularne Nespresso kave
2

Ograničena serija kave Tribute to Milano i Tribute to Trieste ponovo su dostupne

Danas, Nespresso najavljuje povratak svoje dvije najpopularnije kave iz ograničene serije Tribute to Milano i Tribute to Trieste. Ove dvije kave, inspirirane poznatim talijanskim gradovima, obradovat će mnoge ljubitelje kave, svojim jedinstvenim profilom okusa. Prvobitno plasirane 2013  i 2015. godine, ove dvije mješavine i dalje su omiljene kave između svih limitiranih izdanja kava koje je Nespresso imao u svom portfoliju, pa se na zahtjev ljubitelja kave, ponovo vraćaju u prodaju. 

Nespresso limited edition Tribute to Trieste

Nespresso Tribute to Trieste kava iz limitirane serije je odraz bogatog i raznolikog kulturološkog iskustva koje pruža grad Trst. Na raskršću talijanske, germanske i slovenske kulture, Trst je bio jedan od glavnih ulaza jedne od najznačajnijih svijetskih povijesnih sila - Austrougarskog carstva. Zelena kava je iz kavana u Beču došla i u Trst. 

Građani Trsta konzumiraju kavu na više načina, s mlijekom, bez mlijeka, dugu ili kratku. Ako postoji ijedan znak koji dokazuje da je kava u ovom gradu imala poseban značaj, to su svakako specifičani jezični termini koji su građani ovog grada kreirali za kavu– “nero” je termin za espreso, “capo” je kava sa malo mlijeka i kava koja se poslužuje u čašama  umijesto u uobičajnim šalicama od kineskog porculana nazivali su “in b”. Nespresso interpretacija Trsta je delikatna mješavina Arabike koja prvenstveno koristi južnoamerička zrna koje karakterizira okrugla tekstura čokoladnih i sviježih nota lješnjaka. Osvježavajući voćni dodir pojačava ovu finu kavu.

Nespresso limited edition Tribute to Milano

Milano je imao značajnu ulogu u oblikovanju talijanske povijesti kave i prvi je grad koji je predstavio espreso kavu na Svijetskom Sajmu 1906.godine. Danas je espreso prepoznatljiv i važan dio svakodnevnog života. Nespresso Tribute to Milano limitirana serija kave je interpretacija gužve i vreve živahnog grada Milana, gdje se kava često pije brzim tempom stojeći za šankom. 

To je veoma aromatična mješavina kave Arabike iz Srednje i Južne Amerike, pojačana neopranom indijskom Robustom. Elegantan rezultat daje divan balans između finih voćnih aroma i slatkih nota žitarica.

Sve Nespresso kave dostupne su u Nespresso butiqueu u Arena Centru Zagreb,  kao i putem online narudžbe www.nespresso.hr ili preko besplatne linije  0800 98 90 98  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini