Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Popravljali cijev u Zaprešiću: Kad su otišli nastala je poplava

None Foto: Čitatelj

Radnici su ujutro popravljali magistralni vod. Tijekom popodneva su otišli, a cijev je pukla. Čitateljica kaže da su nekim stanarima poplavili podrumi. Tijekom radova prekinut je dovod vode

Radnici su ujutro popravljali cijev, a kad su otišli, ona je puknula i poplavila ulicu. Voda je bila duboka, a nekima je poplavila podrume, rekla je čitateljica.

Foto: Čitatelj2

Snimke je napravila u srijedu oko 16 sati u ulici Obrubići u Zaprešiću. Pozvali su komunalce, koji su zatvorili vodu, pa su se radnici vratili i popravljali cijev do 22 sata. U komunalnoj službi kažu da je puknuo magistralni vod, što nije svakodnevna pojava.     

Foto: Čitatelj2

Komentari (23)
  • Sta tu ima cudno? Kod mene u ulici postavljaju cijevi za kanalizaciju... Ulica zatvorena sa obje strane, nitko nikud ne moze, jedno 3 puta su vec iskopali rupetinu na jednom te istom mjestu (svaki put nesto drugo zaboravili staviti), ulaze u dvorista bez pitanja, navazaju kamione u dvorista bez pitanja... Kad im pozoves policiju, d***li se ni ne potrude izac na teren jer to, citiram "nije u njihovoj nadleznosti"

    31. 3. 2017,   08:23
  • Evo i Zaprešič dobio fontanu!

    31. 3. 2017,   09:22
  • bajo. odmah svima momentalni otkaz ili neka plate nastalu štetu i iscurenu vodu

    31. 3. 2017,   07:45