Obavijesti

Promo sadržaj

Popusti za crni petak stižu - vrijeme za nove tenisice?

Popusti za crni petak stižu - vrijeme za nove tenisice?
2

Rasparale su vam se omiljene tenisice ili jednostavno želite osvježiti svoj modni izričaj novim parom? Crni petak donosi spas sa svojim bezobrazno visokim sniženjima na sportsku obuću za sve prigode!

Budimo iskreni – tenisica uistinu nikad dosta! Nekad davno su bile rezervirane samo za sport, no otkako su ušle u svakodnevnu primjenu, nose se uz traperice i sakoe na poslovnim sastancima, u kazalištu, pa čak i na vjenčanjima. Nosimo ih u svim prilikama i u svim godišnjim dobima, a u svojoj garderobi imamo i po nekoliko pari ovih iznimno praktičnih cipela. I nikome neće smetati ako se ovog Crnog petka kupi još jedan par po poprilično sniženoj cijeni, zar ne?!

Svaka tenisica ima svoju svrhu! 

Posljednjih nekoliko godina svakodnevno provodimo većinu vremena u pokretu i vrlo nam je važno da se u toj jurnjavi osjećamo udobno. Neki će biti poletni u robusnim čizmama, neki u cipelama na petu, dok će većina izabrati tenisice kao najkomforniju obuću. Iako su nastale kao dio sportske opreme, danas su nezaobilazan modni trend. 

Proizvođači tenisica 21. stoljeća imaju pune ruke posla pri osmišljavanju novih modela tenisica. Tehnologija u izradi ove sportske obuće uznapredovala je do neviđenih granica, pa se tako na tržištu mogu pronaći i pametne verzije koje se spajaju na pametne satove ili mobitele, prate vaše korake i prijeđene kilometre, koje su sačinjene od recikliranog materijala, svijetle u mraku i same se vežu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Unatoč obliku, materijalu i tehnološkom opremljenošću, tenisice se mogu svrstati u tri bazična modela, ovisno o njihovoj namjeni:

• Slobodno vrijeme 

- tenisice ravnog potplata, relativno jednostavnih linija i boja koje bi se mogle savršeno uklopiti u svakodnevne outfite i izgledati jednako elegantno uz haljinu, odijelo ili traperice, za ležerne prilike poput odlaska u šoping ili na piće s prijateljima, pa čak i na posao

- izrađene od laganog i prozračnog materijala za topla, te od kože za hladnija godišnja doba 

- poznati old school i moderni modeli priznatih marki kao što su Adidas, Nike, Converse, Fila, Skechers…

• Planinarenje 

- mekane, udobne, prozračne, lagane niske ili polu-visoke hiking cipele namijenjene su za izlete u šumu, planinarenje i slične aktivnosti

- debelog potplata kako stopala ne bi boljela nakon sati hodanja po teškom terenu, izrađene od materijala s vodootpornom membranom kao što to imaju Merrell, Salomon, Columbia, Kilimanjaro i dr.

• Sport

- lagane, savitljive i s mekim potplatom, načinjene da amortiziraju ponavljajuće udarce o tvrdo i ravno tlo dok igrate tenis, nogomet, džogirate ili preskačete uže

- kojim god se sportom bavili, nećete pogriješiti odaberete li model poznatih brendova obuće poput Asics, Wilson, Joma, ili Under Armour.

Četiri znaka da je došlo vrijeme za još jedan par tenisica!

Da, i tenisice se “troše“. I to brže nego što mislite! Sve ovisi koliko ih puta tjedno koristite, za koju aktivnost i kakve su kvalitete. Postoji nepisano pravilo koje kaže da tenisice u kojima vježbate tri do četiri puta tjedno, treba zamijeniti novima – svakih godinu dana! 

I tenisice za slobodno vrijeme gube svoju svrhu ako im se oblik gornjeg dijela znatno promijeni, ako potplat izgleda istrošeno (posebno na peti), ako su unutarnji ulošci pohabani, zgužvani, bez forme i mekoće, te ako i sami osjećate da je tenisica već „dala svoje“, da više nije udobna i ne štiti stopala kao prije.

Tenisice su bezvremenski modni dodatak koji ne poznaje dobne granice. Nose ih tinejdžeri, njihovi roditelji, pa čak i bake i djedovi. Štoviše, u njima se i učimo hodati, trčati i skakati. I baš zato je vrlo važno odabrati pravi model koji će nas podržavati u svakodnevnim pohodima kroz vrlo buran i užurban život.

Ne dozvolite da vam jedan par tenisica diktira promjenu cijelog stila ili načina rekreacije. Svratite do Hervis trgovine sportske opreme koja baš na Crni petak nudi nevjerojatne popuste na vrhunske modele tenisice renomiranih brendova i oplemenite vašu garderobu ili poboljšate sportske performanse!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj