Obavijesti

Promo sadržaj

Porcijunkulovo se uz bogati program sprema za novi rekord

Porcijunkulovo se uz bogati program  sprema za novi rekord
4

54. po redu Porcijunkulovo ove se godine u Čakovcu održava od 27. srpnja do 2. kolovoza, a već se predviđa novi rekord nakon prošlogodišnjih više od 300 000 posjetitelja

Odličan program i velika posjećenost, kako domaćih i turista iz drugih dijelova Hrvatske, tako i iz okolnih zemalja, zaslužili su uvrštenje ove tradicionalne manifestacije u Top događanja Hrvatske i 100.000 kuna nagrade. Ispod tisuća šarenih kišobrana ove godine će proći i brojni izvođači: 27. srpnja manifestaciju će otvoriti Mirko Švenda Žiga, 28. srpnja čeka nas besplatan koncert Nine Badrić, dok je nedjelja rezervirana za Žeru i Crvenu jabuku.

30. srpnja možete besplatno uživati u izvedbi Četiri tenora, a 31. srpnja na koncertu Massima, a Zvonko Bogdan u Čakovec dolazi 1. kolovoza. „Organizirati Top događanje Hrvatske pravo je zadovoljstvo. Program ponovno okuplja tradiciju, zabavu, humanitarne akcije… Ukratko, Porcijunkulovo je dobar provod za cijelu obitelj. Sigurni smo da će i ove godine preko 300 000 posjetitelja uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi i nastupima domaćih zvijezda.“, povodom ovogodišnjeg Porcijunkulova izjavila je Boška Ban Vlahek, pomoćnica direktora čakovečke Turističke zajednice. Porcijunkulovo ponovno okuplja i dječje igraonice i radionice, pričaonice, umjetničke izložbe, prezentacije i promocije specifičnih djelatnosti. 

„Našim građanima i posjetiteljima i ove godine želimo priuštiti odličnu zabavu i nova iskustva. Porcijunkulovo je uvijek dobra prilika za promidžbu OPG-ova koji ovdje mogu upoznati ogroman broj ljudi sa svojim proizvodima. Čakovec će, bez obzira na godišnje odmore, za vrijeme Porcijunkulova zasigurno biti središte turizma kontinentalne Hrvatske.“, rekao je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve