Obavijesti

Promo sadržaj

Porsche Croatia proslavio 20 godina poslovanja

Porsche Croatia proslavio 20 godina poslovanja
6

Uz presjek uspješne prošlosti i predstavljanje budućnosti automobilske industrije, Porsche Croatia najavio i promjenu u upravi dolaskom Floriana Steinera kao novog člana uprave na mjesto Franza Lohningera koji odlazi u mirovinu

Sinoć je u Zagrebu tvrtka Porsche Croatia d.o.o. proslavila 20 godina svog uspješnog poslovanja na hrvatskom tržištu u društvu svojih poslovnih partnera, ovlaštenih trgovaca i servisera, predstavnika proizvođača i zaposlenika. 

Proslava 20 obljetnice poslovanja bila je obogaćena i glazbeno scenskim spektaklom najvećih hrvatskih zvijezda, poput Josipe Lisac, Nine Badrić, Jelene Rozge, Franke Batelić, Petra Graše i Nene Belana, koje je pratio band A strana pod vodstvom Ante Gele, te plesne i akrobatske točke iznenađenja. 

Sama proslava 20 godišnjice poslovanja u Areni Zagreb bila je ujedno i izložba 24 automobila koji obilježavaju povijest tvrtke. Gosti su imali priliku i ekskluzivno vidjeti prvi puta u Hrvatskoj tri električna automobila budućnosti uživo: Volkswagen ID.3, koji je svjetsku premijeru imao početkom rujna u Frankfurtu, te dva konceptualna modela automobila budućnosti: Škoda Vision iV i Audi Pebble beach PB 18, te još dva putem videa: SEAT el-Born te ID.Buzz. Automobile budućnosti predstavio je član Uprave Ivo Ivančević sljedećim riječima: „Ponosni smo i zahvalni na našu prošlost i sadašnjost, ali isto tako vjerujemo da najbolje tek dolazi. Ovim novim modelima ozbiljno ulazimo u novo poglavlje od strateškog značaja za našu kompaniju. Iako tehnologija i neprestane inovacije značajno mijenjaju našu industriju i dalje ćemo kao i dosad biti orijentirani na naše kupce, partnere i zaposlenike jer upravo takav pristup čini razliku. Hvala vam na dosadašnjoj vožnji i dobrodošli u našu budućnost.

Domaćini proslave 20 godišnjice poslovanja tvrtke bili su članovi uprave, Ivo Ivančević i Franz Lohninger, koji su predstavili i promjenu u upravi tvrtke. Nakon 20 godina karijere, Franz Lohninger, član Uprave, odlazi u mirovinu te je tom prilikom izjavio: „Ponosan sam što svoju karijeru završavam u ovakvoj snažnoj i uspješnoj tvrtki, čiji su temelj zadovoljni zaposlenici. Kraj svoje karijere obilježio sam osiguravanjem sjajnih uvjeta za rad svojim mlađim kolegama i preseljenjem u nove, moderne prostore. Ja sam punih 20 godina razmišljao o budućnosti tvrtke, a sada je vrijeme da o tome misle mlađi. Tvrtku ostavljam u sjajnim rukama i siguran sam da je ispred njih još puno uspjeha i sretnih desetljeća.“

Novi član Uprave, Florian Steiner, predstavio se svojim budućim kolegama i poslovnim partnerima te pritom izjavio: „Čast mi je što na ovu poziciju dolazim u trenutku kada tvrtka slavi 20 godina iznimno uspješnog poslovanja u Hrvatskoj. Svjestan sam o kakvom se snažnom timu radi i koliko je truda uloženo da se na jednom mjestu okupi ovakav broj sjajnih ljudi koji već godinama uspješno brane lidersku poziciju u automobilskoj industriji u Hrvatskoj. Vjerujem da ćemo zajedno, znanjem i napornim radom, dodatno učvrstiti našu poziciju na tržištu. Hvala svima na lijepoj dobrodošlici i veselim se budućim uspjesima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini