Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Porsche Croatia za Dječji dom u Nazorovoj

None Foto: Porsche Croatia 4

U okviru projekta izgradnje dječjih igrališta, koji je ujedno dio dugogodišnjeg donatorskog projekta tvrtke Porsche Croatia, do sada su donirana sredstva za uređenje čak 20 dječjih igrališta diljem Hrvatske

Za ovogodišnju lokaciju donacije u predblagdansko vrijeme darivanja tvrtka Porsche Croatia odabrala je Dom za djecu Nazorova u kojemu boravi jedna od najranjivijih društvenih skupina – djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Osim želje i volje da se djeci izravno pomogne, tvrtka Porsche Croatia ovom donacijom želi podići društvenu svijest ali i skrenuti pažnju javnosti na pomoć onima kojim je pomoć uistinu i najpotrebnija. 

Osim uređenja dječjeg igrališta Doma za djecu Nazorova u Zagrebu, posebna pažnja posvećena je i uređenju okoliša kako bi sve bilo spremno za bezbrižnu i sigurnu igru na proljeće iduće godine. Budući da u domu borave i djeca koja imaju poteškoća s motorikom, posebna briga vodila se i o spravama „Igre s pijeskom“ koje su namijenjene djeci s tim problemima. Sva dosadašnja igrališta uređena su u prepoznatljivom duhu automobilskih marki koje Porsche Croatia zastupa u Hrvatskoj. 

U proteklih dvanaest godina pod pokroviteljstvom Porsche Croatije donirana su sredstva i uređena igrališta na otocima Braču, Pagu, Ugljanu, Korčuli, Lošinju Visu, Cresu, Rabu, Hvaru, Krku, Šolti, Pašmanu, Murteru, Motovunu, Lastovu, Dugom otoku te poluotoku Pelješcu. Igrališta su otvorena i ispred glavne OŠ Antun Stjepan Radić te ispred područnih škola u Gunji i Rajevom selu. 

O tvrtki Porsche Croatia:

Porsche Croatia d.o.o. generalni je uvoznik za marke Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA. Tvrtka je osnovana u travnju 1999. godine, a od 2013. postaje članom najveće europske automobilske maloprodajne obitelji, one Porsche Holdinga iz Salzburga koja posluje u dvadesetak zemalja diljem Europe, ali i u Južnoj Americi te Kini. Porsche Croatia d.o.o. na hrvatskom tržištu automobila drži ukupni udio od skoro trećine ukupnog tržišta, dok je marka Volkswagen od 2010. godine tržišni lider. Osim uvozom i distribucijom, Porsche Croatia bavi se uvozom i distribucijom originalnih dijelova za Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA, a zajedno sa svojim ovlaštenim partnerima kupcima nudi prodajne i servisne usluge koje pokrivaju cjelokupno područje Republike Hrvatske.
 

Tema: To mi treba