Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Porsche "sletio" niz stepenice: Vozač je tražio parking u Rijeci

None Foto: čitatelj 24sata 4

Jednostavno nisam vidio da su ovdje stepenice. Tražio sam parkiralište i došao s krive strane i eto automobil je završio ovdje - rekao je vozač (72). Dodao je da je odsjeo u Opatiji

Nepoznavanje grada Rijeke i nepažnja naveli su 72-godišnjeg vozača iz Beograda, koji inače živi u Njemačkoj, da, tražeći parking skrene s ceste i skupocjenim Porscheom 911 završi na stepenicama između Rječine i Mrtvog kanala, nadomak gradskog parkinga na Delti u samom centru Rijeke.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nismo mogli vjerovati što vidimo s prozora. Šalili smo se da je pogriješio GPS. Onda smo u razgovoru doznali da se radi o turistu, koji je u potrazi za parkiralištem skliznuo s nogostupa na stepenice - kazali su djelatnici iz obližnje zgrade, koji su svjedočili prizoru.

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Iako se prvotno mislilo da je u pitanju možda loša navigacija, vozač, koji je sa suprugom odsjeo u Opatiji, je to demantirao tvrdeći da u navigaciju nije ni gledao.

Iz PU primorsko goranske doznajemo kako slučaj nije prijavljen.

- Ubrzo je došla vučna služba, no oni nisu uspijevali dignuti automobil. Onda se skupilo desetak jakih mladića, koji su vozaču pomogli da vrati auto na cestu i nastavi svojim putem - kazao je svjedok.

Po svemu sudeći s mjesta nesreće, neke veće štete na skupoj jurilici nije bilo.

Komentari (77)
  • Sreca da se nije sudario s nekim hrvatskim umirovljenikom dok je gurao kontejner..

    10. 9. 2018,   13:51
  • Ima tu još nešto. Prije tih stepenica je trotoar na koji se morao popest da bi došao do skala. Šta mu to nije bilo čudno!?

    10. 9. 2018,   14:05
  • Deda,deda, a koja je ovo plavuša?!

    10. 9. 2018,   13:48