Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poruka mađarske vlade: MOL mora imati upravljačka prava

None Foto: AFP

Mađarska vlada je izdala priopćenje nakon medijskih izvješća o napetosti između mađarskih i hrvatskih članova u Upravi Ine. Pitanje MOL-a jako im je važno

Pitanja vezana uz MOL od velike su važnosti za mađarsku vladu koja smatra da MOL mora sačuvati ugovorna, upravljačka prava. 

Vlada je izdala priopćenje nakon medijskih izvješća o napetosti između mađarskih i hrvatskih članova u Upravi Ine, javlja HRT.

Mađarski premijer Viktor Orban u utorak se požalio kako MOL ima nepošten tretman u Hrvatskoj i pozvao na poduzimanje napora kako poslovni spor ne bi naštetio bilateralnim odnosima s Hrvatskom. 


Komentari (32)
  • Ako želite izaći na neko jako skupo mjesto odite na benzinsku!

    10. 10. 2012,   20:46
  • sramota šta nam mađari rade zbog domaćih lopova i izdaica , zato smo se borili da imamo državu u kojoj nismo vlasnici ama baš ničega osim sbora, banskih dvora i administracije koja uzima i ovo malo što nam je ostalo

    10. 10. 2012,   20:36
  • Letjeli avionom Bosanac, Hrvat, Srbin, Slovenac, Crnogorac, Albanac i Makedonac. Hrvat je pilot, a Bosanac mu pomoćnik. Pokvari se avion i trebaju iskočiti s padobranom, ali ima 6 padobrana, a njih 7. Kaže Srbin: - Daj meni jedan padobran, jer ako se meni što dogodi, svi ste nagrebusili, znate vi kakvi smo mi Srbi. Bosanac mu da jedan. - Šteta bi bilo da ja poginem - kaže Crnogorac. - Nas ima na jmanje. Bosanac da i njemu.Albanac će: - Ako ja poginem ko' će vam praviti koljače i ljimunad!? Bosanac da i njemu. - Ako ja poginem od koga će te kupovati voće i povrće, vino? - kaže Makedonac.Bosanac da i njemu.- Ja sam najpametniji od vas svih, šteta bi bilo da takva inteligencija pogine - kaže Slovenac. Bosanac da i njemu. Ostali u avionu Bosanac i Hrvat. Kaže Hrvat Bosancu: - Majmune glupi, a što ćemo sada mi, jedan padobran, a nas dvojica!!? - Ma ne sekiraj se jarane, imamo mi dva padobrana. - Kako!? - upita Hrvat. - Pa fino, ja sam Slovencu dao ruksak, on je najpametniji, snaći će se on do zemlje.

    11. 10. 2012,   01:13