Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pošarao Dioklecijanovu palaču: Mladića (29) uhitili u Gračacu

None Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL 4

Nije pružao otpor. Policajci su ga uhvatili nakon što su pregledali niz snimki nadzornih kamera te nakon razgovora s desecima svjedoka

Policija je u Gračacu uhitila počinitelja kulturocida u Dioklecijanovoj palači koji je grafitima u noći sa 22. na 23. ovog mjeseca išarao zidove Vestibula i Zlatnih vrata.

U četvrtak oko 20:30 policajci su zaustavili autobus makarskih registracijskih oznaka i u njemu zatekli čovjeka kojeg traže. Bio je to 29-godišnji Duje Š. iz Splita, inače po desecima krađa i provala njihov stari poznanik, piše Slobodna Dalmacija.

Nije pružao otpor. Policajci su ga uhvatili nakon što su pregledali niz snimki nadzornih kamera te nakon razgovora s desecima svjedoka.

Pretpostavlja se da je Duje krenuo prema Zagrebu kako bi se sklonio od policije koja ga je tražila.

Zaradio je dvije kaznene prijave.

Komentari (25)
  • Natjerati ga da s jezikom to izbrise.A kad mu jezik otpadne , onda drugim dijelovima tijela.Sto pametni stotinama i tisucama godina uspiju sacuvati, bud..ala moze u sekundi unistiti.

    25. 1. 2019,   14:39
  • E ovo je već ozbiljnija stvar (od onog postolja u Zagrebu) pisati po spomenicima kulture to može samo netko Talibanske mudrosti.

    25. 1. 2019,   14:46
  • Bitno je da se razumije u korupciju i stoku ali u povijest i kulturu, tko to sisa. Izrazio bi se on meni lupajuci kamen i uceci povijest.

    25. 1. 2019,   16:19