Obavijesti

Promo sadržaj

Posebna ponuda limitiranih izdanja BMW modela

Posebna ponuda limitiranih izdanja BMW modela
3

Tri atraktivna modela iz Tomić & Co. za savršen početak 2020. godine

Za savršen početak 2020. godine u Tomić & Co. prodajnim salonima aktualna je atraktivna ponuda limitiranih izdanja tri BMW modela. Ponudom je obuhvaćen globalni sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine BMW serije 3 već od 249.900 kuna, točnije BMW 318d, 320d i 320xd Limited edition.

Tržišni lider SAV segmenta i jedan od najprodavanijih modela u Hrvatskoj, novi BMW X1 sDrive18d Limited edition sada je dostupan već od 233.900 kuna. Zahvaljujući visokoj svestranosti i fleksibilnosti, u kombinaciji s inovativnim tehnologijama, svakom vozaču osigurat će maksimalnu udobnost i užitak pri svakom metru vožnje.

Cijene oba modela uključuju PDV i PPMV, a dolaze s BSI servisnim paketom u trajanju od pet godina, odnosno prijeđenih 100.000 kilometara. Pri kupnji ovih luksuznih automobila koje priželjkuju mnogi, kupcima su dostupna i tri posebna akcijska modela financiranja putem BMW Financial Services. Financiranje po modelu 50:50 uz 0% fiksne kamate u HRK ili EUR omogućava da se 50% novog vozila plati odmah, a preostalih 50% za godinu dana uz jednokratni trošak obrade ugovora u iznosu 1,4% od kupoprodajne cijene vozila. Financiranje po modelu 1/3 uz 1,95% fiksne kamate u HRK ili EUR podrazumijeva plaćanje trećine vrijednosti vozila odmah, druge trećine za 12 mjeseci i ostatak za 24 mjeseca uz jednokratni trošak obrade ugovora u iznosu 1,4% od kupoprodajne cijene vozila. Također, tu je i mogućnost mjesečnih otplata uz varijabilnu kamatnu stopu u EUR od 2,95% na period otplate od 36 do 72 mjeseca.

Treća generacija BMW-a serije 1, također je dostupan po posebnim uvjetima. Novi BMW 118i THE 1 Edition možete voziti već od 190.000 kuna, a BMW 118d THE 1 Edition već od 215.000 kuna. Cijene oba modela također već uključuju PDV i PPMV te BSI servisni paket u trajanju od 5 godina, odnosno prijeđenih 100.000 kilometara. Među bogatom opremom izdvajaju se naplatci od lake legure, sportski kožni upravljač, automatski multi-zonski klima uređaj, tempomat s funkcijom kočenja, Connected Package i još mnoštvo drugih detalja. Prilika koja se ne propušta, mladenački, moderan i urban – novi BMW serije 1 pretvara svaki izlet u jedinstveni doživljaj i iskustvo u vožnji.

Sve o aktualnim ponudama potražite u Tomić & Co. poslovnicama, na lokacijama Zagreb, Zadar, Rijeka, Split, Osijek i Pula ili na www.bmw.hr/prodajne_akcije.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.