Obavijesti

Promo sadržaj

Posebno izdanje BMW serije 1 Fair Pay Edition

Posebno izdanje BMW serije 1 Fair Pay Edition
3

Urbani predstavnik premium compact klase u bogato opremljenom. Fair Pay izdanju dostupan već od 179.000 kuna

Urbani predstavnik premium kompakt klase u ekskluzivno opremljenom Fair Pay izdanju, BMW serije 1, u Tomić &. Co. prodajnim salonima dostupan je već od 179.000 kuna. Ponuda obuhvaća modele s 5 vrata, BMW 118i i BMW 118d, jedine u klasi sa stražnjim pogonom. 

Ovi dinamični modeli iz svakog kuta fasciniraju idealnim proporcijama, a njihova beskompromisna sportska elegancija naglašena je mnoštvom detalja. Fair Pay izdanje uključuje, između ostalog, M Sport paket, M aluminijske naplatke, LED svjetla, metalik boju, besplatan BSI servisni paket. Osim toga, Fair Pay izdanje se može obogatiti raspoloživim opcijama poput automatskog mjenjača - u posljednje vrijeme izuzetno traženog dodatka.

BMW M140i xDrive

'Doživite besprijekorno povezivanje s izuzetno intuitivnim operativnim konceptom, inteligentnim sustavima pomoći i jedinstvenim digitalnim uslugama u ovoj klasi, koji osiguravaju neusporedivo iskustvo u vožnji. Pomoću aplikacije koja povezuje vozilo s pametnim telefonom, otvaraju se sasvim nove mogućnosti u planiranju ruta, komunikaciji i zabavi', poručuju iz Tomić & Co.

Priča o uspjehu ovog sportskog modela počinje krajem ljeta 2004. i uvođenja izvorne BMW serije 1. Zahvaljujući vrhunskoj agilnosti i voznoj dinamici, brzo se postavila kao simbol sportske snage u segmentu kompakta. Dinamičke konture, prepoznatljiva maska, dugački poklopac motora i sportski elegantan stražnji kraj i danas nastavljaju definirati izgled modela. 

BMW M140i xDrive

Ne propustite ovu izvrsnu priliku i ostavite dojam zabavnim vozilom koje se odmah primjećuje.Više o ovom automobilu koji plijeni pažnju sportskim dizajnom, dinamičkim karakteristikama vožnje i savršenim povezivanjem, potražite u Tomić & Co. prodajnim salonima. Probnu vožnju rezervirajte u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli, a u uskoro i u Zadru.

Detalje potražite na linku: www.bmw.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.