Obavijesti

Promo sadržaj

Posjetite 2. Jesenski festival u Plitvičkim dolinama!

Posjetite 2. Jesenski festival u Plitvičkim dolinama!
2

I ne samo bundeve, na 2. Jesenskom festivalu u Plitvičkim dolinama čeka vas raskoš plodova jeseni, njenih mirisa, boja i okusa

Drugo izdanje u znaku bundeve

Sredinom listopada, u Grabovcu, na Plitvice ArtFarmi održat će se drugi po redu Jesenski festival s ciljem širenja turističke ponude i stvaranja motiva dolaska u ovu prekrasnu destinaciju.

"Većini je bundeva poznata kao ukras koji dolazi s kasnim ljetom i početkom jeseni, no ona je vrlo ukusna i dragocjena namirnica kojom morate obogatiti vaša osjetila ove jeseni, a priliku za to imat ćete na 2. Jesenskom festivalu koji će se održati 12. i 13. listopada na Plitvice Art Farmi", ističe se na službenoj najavi.

Posjetitelji Plitvičkih dolina tako će i ove godine moći uživati u bogatoj ponudi domaće hrane, izložbama, radionicama, nagradnim igrama, zabavnom programu. Organizatori ovim putem pozivaju sve zainteresirane pojedince i udruge koji žele izraditi svoje kreacije od bundeve ili posuditi neki zanimljivi jesenski detalj za izložbu da im se jave na mail: plitvice_artfarm@gmail.com.

Bundevijada, 1. Lika Oktoberfest, party ’80

Izložba bundeva i skulptura od bundeva zajedno s izložbom jesenskih modnih detalja vjerujemo da će biti zanimljiva svim uzrastima, a ista će se moći razgledati i nakon završetka festivala. U zabavnom dijelu programa, od 15 do 19 sati, na otvorenom ložištu pripremat će se različiti gulaši, chill grill i vegetarijanski grah, specijaliteti od bundeva a sve će biti popraćeno party glazbom osamdesetih. Najavljen je i prvi Lika Oktoberfest s promotivnim cijenama piva.

Na festivalu će se održati i fotografska radionica, a za vrijeme trajanja manifestacija posjetitelji će moći degustirati i kupiti eko proizvode lokalnih proizvođača po festivalskim cijenama, među kojima se nalaze i proizvodi koji nose oznaku Lika Quality.

Voucheri s čak 50 % popusta

Dolazak na festival posjetiteljima omogućuje posjet Baraćevim špiljama, Rastokama i Nacionalnom parku Plitvička jezera po promotivnim cijenama.

Turistička zajednica Općine Rakovica poziva sve goste da dođu u Grabovac, Plitvičke doline i uživaju u jeseni na Plitvice Art Farmi!

Više informacija pročitajte na plitvickedoline.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.