Obavijesti

Promo sadržaj

Posjetite najveći aeromiting u Hrvatskoj i ljepote Varaždina

Posjetite najveći aeromiting u Hrvatskoj i  ljepote Varaždina
2

Bilo da s nestrpljenjem iščekujete godišnji odmor i odlazak na more ili ove godine zbog nekog razloga ne idete na godišnji odmor ili na ljetovanje, nema razloga da sjedite u svoja četiri zida i gledate kako se drugi zabavljaju

Sve veći broj gradova u unutrašnjosti nudi razne zabavne programe tijekom ljetnih mjeseci pa more više nije postalo jedini izbor i mjesto zabave ljeti. Jedan od njih je i Varaždin.

Ovaj stari barokni grad bogate umjetničke i spomeničke baštine može se pohvaliti raskošnom arhitekturom, predivnim trgovima i malenim romantičnim uličicama. Bit će vam dovoljan samo jedan posjet da se doživotno zaljubite u Varaždin koji je smješten u sjeverozapadnoj Hrvatskoj uz obalu rijeke Drave. 

21. i 22.7. Varaždin je domaćin tradicionalno najvećeg aeromitinga u Hrvatskoj koji je i ove godine u organizaciji Aerokluba Varaždin, a održat će se na aerodromu u Varaždinu. Napunite baterije i otputujte za vikend u Varaždin. Neka to bude vaš maleni weekend getaway na kojem ćete se odmoriti, opustiti i zabaviti. Ove godine, Aeroklub Varaždin će, u suorganizaciji s Ministarstvom obrane Republike Hrvatske i pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, podići ljestvicu još više i aeromiting učiniti što je moguće atraktivnijim za sve posjetitelje.

Nakon glavnog programa, u kojem će sudjelovati neki od najatraktivnijih zrakoplova iz zemlje i inozemstva, moći ćete razgledati zrakoplove i vidjeti kako oni izgledaju iz neposredne blizine. Ako imate djecu, vjerujemo da će i njima ovo iskustvo biti nezaboravno i neprocjenjivo, jer ovakva prilika se ne pruža često. Većina zrakoplova dolazi u Varaždin 20.7. pa već tada možete gledati njihovo slijetanje na nekom mjestu s kojeg se pruža lijepi pogled prema aerodromu. 

Da biste prisustvovali najvećem aeromitingu u Hrvatskoj, rezervirajte smještaj na vrijeme, a ulaznice možete nabaviti i unaprijed, i to putem Interneta. Isplanirajte vaše putovanje, a osim aeromitinga posjetite i neke od najvećih i najpoznatijih znamenitosti Varaždina. 
Zabava za cijelu obitelj je zagarantirana, a od nje vas dijeli samo jedan korak. Posjetite internetske stranice Ferratum banke i više nećete morati razmišljati o novcu. Ferratum banka vam daje mogućnost da do kredita, zajma ili online pozajmice dođete u jednom dana i to već za 15 minuta! 

Brzo unesite sve svoje podatke u online obrazac. Odaberite svotu novca i rok otplate, a putem automatiziranih sustava Jumio i Instantor, ubrzajte proces odobrenja kredita. Sada više ne morate trošiti svoje vrijeme i nepotrebno odlaziti u banku. Putem Interneta, priložite fotografiju tekućeg računa i osobne iskaznice i u kratkom roku ćete dobiti potvrdu na vašu e-mail adresu. 

Nakon toga, na vama je da potvrdu o odobrenju kredita potpišete i uz jamstvo za kredit, dostavite u banku. Novac će na vašem računu biti već istoga dana, a vi možete u miru početi planirati jedan od najuzbudljivijih događaja godine. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.