Obavijesti

Promo sadržaj

Posjetite prvi obrtnički forum u Zagrebu u ZICER-u

Posjetite prvi obrtnički forum u Zagrebu u ZICER-u
3

Prvi obrtnički forum Grada Zagreba u organizaciji Grada Zagreba i Obrtničke komore Zagreb

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić pozivaju na sudjelovanje na  1. Obrtničkom forumu grada Zagreba  koji će se održati sutra, 03. prosinca 2019.g. u ZICER-u /Zagrebačkom inovacijskom centru, Paviljonu 12, 1 kat , Avenija Dubrovnik 15 s početkom u 11:30 sati.

Obrtnički forum obrtnika grada Zagreba na jednom mjestu okupit će predstavnike Grada Zagreba, obrtnike, predstavnike tijela Komore kao i članove Udruženja obrtnika te sve one koji svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti rješavanju izazova  s kojima se obrtnici danas susreću.

Svrha i cilj organizacije Obrtničkog foruma Grada Zagreba je progovoriti i aktualizirati teme koje su važne za obrtništvo i obrtnike grada Zagreba  te potaknuti rješavanje izazova s kojima se obrtnici svakodnevno susreću, apelirajući na iznalaženje kvalitetnih i učinkovitih rješenja za razvoj obrtništva u suradnji s Gradom  Zagrebom.

U panel diskusijama sudjelovat će pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Mirka Jozić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić, ravnatelj Obrtničkog učilišta Dražen Maksimović, direktor Zagrebačkog inovacijskog centra Frane Šesnić, obrtnici i ravnatelji strukovnih škola. Raspravljat će se o perspektivama razvoja obrtništva i stanju obrtništva, o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada i usluga povezanih s javnom uslugom u Gradu Zagrebu kao i o  drugim aktualnim temama.

Forum će biti prilika obrtnicima za postavljanje pitanja te predlaganje rješenja o konkretnim situacijama s kojima se susreću u poslovanju. Na samom kraju Foruma Obrtnička komora Zagreb podijelit će priznanja uglednim i uspješnim obrtnicima, kao i zaslužnim pojedincima za postignute uspjehe  te  promicanje i razvoj  obrtništva.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura