Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posjetite prvi obrtnički forum u Zagrebu u ZICER-u

None Foto: Jurica Galoic/PIXSELL 3

Prvi obrtnički forum Grada Zagreba u organizaciji Grada Zagreba i Obrtničke komore Zagreb

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić pozivaju na sudjelovanje na  1. Obrtničkom forumu grada Zagreba  koji će se održati sutra, 03. prosinca 2019.g. u ZICER-u /Zagrebačkom inovacijskom centru, Paviljonu 12, 1 kat , Avenija Dubrovnik 15 s početkom u 11:30 sati.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Obrtnički forum obrtnika grada Zagreba na jednom mjestu okupit će predstavnike Grada Zagreba, obrtnike, predstavnike tijela Komore kao i članove Udruženja obrtnika te sve one koji svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti rješavanju izazova  s kojima se obrtnici danas susreću.

Svrha i cilj organizacije Obrtničkog foruma Grada Zagreba je progovoriti i aktualizirati teme koje su važne za obrtništvo i obrtnike grada Zagreba  te potaknuti rješavanje izazova s kojima se obrtnici svakodnevno susreću, apelirajući na iznalaženje kvalitetnih i učinkovitih rješenja za razvoj obrtništva u suradnji s Gradom  Zagrebom.

U panel diskusijama sudjelovat će pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Mirka Jozić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić, ravnatelj Obrtničkog učilišta Dražen Maksimović, direktor Zagrebačkog inovacijskog centra Frane Šesnić, obrtnici i ravnatelji strukovnih škola. Raspravljat će se o perspektivama razvoja obrtništva i stanju obrtništva, o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada i usluga povezanih s javnom uslugom u Gradu Zagrebu kao i o  drugim aktualnim temama.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Forum će biti prilika obrtnicima za postavljanje pitanja te predlaganje rješenja o konkretnim situacijama s kojima se susreću u poslovanju. Na samom kraju Foruma Obrtnička komora Zagreb podijelit će priznanja uglednim i uspješnim obrtnicima, kao i zaslužnim pojedincima za postignute uspjehe  te  promicanje i razvoj  obrtništva.
 

Tema: Promo sadržaj