Obavijesti

News

Komentari 2

Ubijeni par koji se zaljubio u Hrvatskoj grli se posljednji put

Posljednja fotografija: Zaljubili se u Hrvatskoj, hladno ih ubili

I dok je smrt serijskih ubojica tinejdžera još uvijek misterij, tijela njihovih žrtava već su pokopana. Jedna od nadzornih kamera benzinske postaje na kojoj su stali uhvatila je njihove posljednje trenutke života...

VIDEO

Lijesovi u kojima su bili posmrtni ostaci dviju serijskih ubojica tinejdžera iz Kanada ukrcani su u policijska vozila satima nakon što su pronašli tijela i time završili 15 dana potrage, jedne od najvećih takvih policijskih akcija u povijesti kanadske policije.

Mrtva tijela Bryera Schmegelskyja (18) i Kama McLeoda (19) pronađena su u srijedu ujutro na udaljenosti od kilometra od ijeke Nelson, u blizini kanadskog grada Gilliam, piše Daily Mail.

Snimke prikazuju gusto šumovito područje koje je poslužilo kao konačno skrovište ubojicama gdje su pojeli obrok srdele, svinjetine i naranče, prije nego što su zapalili automobil kojim su se vozili kroz pet kanadskih pokrajina dok im je policija bila za petama.

Izgorjelo vozilo, odbačena vreća za spavanje, ostaci svinjetine, narančine kore i aluminijski čamac vodili su policiju do tijela serijskih ubojica, a sve je počelo dojavom lokalnog turističkog vodiča Clinta Sawchuka da je uočio plavu vreću za spavanje zapetljanu u rijeci Nelson za neku vrbu.

Policija je jučer izvršila obdukciju tijela radi potvrđivanja identiteta pronađenih, a pokušavaju otkriti i kako i kada su umrli.

Smrt ubojica para koji se kod nas upoznao: Pojeli ih insekti?
Smrt ubojica para koji se kod nas upoznao: Pojeli ih insekti?

Lokalni mediji nagađau da tinejdžeri ubojice nisu mogli podnijeti teški teren gdje su prijetnje uključivala zagađenje vode, anafilaktički šok i opasne grabežljivce divljine, od muha do medvjeda. Bez obzira na okolnosti, to nije bio ugodan kraj za serijske ubojice.

Podsjetimo, Bryer i Kam su ubili Chynnu Deese i njezinog partnera Lucasa Fowlera. Na snimci nadzornih kamera jedne benzinske pumpe vidi se par u njihovim posljednjim trenucima, kako se grli na svom proputovanju Kanadom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lucas Fowler bio je strastveni avanturist, putnik i sin jednog od najviše rangiranih ljudi u policiji New South Walesa u Australiji. Chynna Deese bila je studentica iz Sjeverne Karoline u SAD-u.

Oni su se upoznali i zaljubili u jednom hostelu u Hrvatskoj prije dvije godine. Još prije par tjedana par je uživao na svom velikom putovanju Kanadom, a onda im se na dalekom sjeveru kanadske Britanske Kolumbije pokvario kombi. 

Mladiće pronašli mrtve: Ubili par koji se zaljubio u Hrvatskoj
Mladiće pronašli mrtve: Ubili par koji se zaljubio u Hrvatskoj

Brat ubijene Amerikanke otkrio je da je tijelo Chynne Deese toliko unakaženo da je obitelji preporučeno da njen lijes ne bude otvoren na sprovodu. Nagađa se da su ubijeni usred pljačke, s obzirom da su uz novac paru ukradeni i identifikacijski dokumenti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović